- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zaradi nego napravih glupost!
Ako si prereje6 gurloto mejdu drugoto nqma 6ans da te spasqt za6toto se prekusva sunnata arteriq i smurtta nastupva nezabavno!Samo 4e trqbva silno i navutre,za6toto s malka sila 6te napravi6 samo plitko razkusvane na epitela i nqma da ima 6ans da se samoubie6!Taka 4e ako re6i6 pak(ne dej da go pravi6 za ni6to na sveta,dori za mom4e) reji malko nad graklqna...
Абе то бая трябва да потече,като се има предвид,че си свикнала по 5 пъти в месеца да ти тече,то организма е свикнал да губи кръв!Виж при мене и 20мл/л да изтекат и съм в нок даун...![]()
Първоначално написано от Анонимко
Е неее тая тема определено е опасна за живота...
![]()
Относно.... doky ... ей виж какво т'ва че съм на 15 не значи, че имам мислене като останалите ми връсници,не можеш да знаеш какво съм преживяла и през кви неща съм минала,за да ме критикуваш.За т'ва по добре си трай и недей да изказваш глупави мнения!Ясно??? Точка по въпроса
Ами нещо не схващам разбиранията ти,особено за пропорциите на човешкото тяло.Виж ся,има неща,които твоят набор 91 не ги интересува,нарича се интелект,това нещо се придобива по рождение на първо място,а с течение на времето се развива,така че чети,прави струвай само не оставай на същото безнадеждно ниво,на което си сега![/quote]
Разбиранята и са мн точни особено за пропорциите на човешкото тяло.За да е мускулесто момчето и да изглежда масивен на 190 см ша му трябват поне 90 кила маса за да изглежда горе доло добре и да е в нормата..а за да изглежда наистина голям 95-100 кила наи малко..88 кила не става..с 2 кг е под норматива
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Konfucii kazva: Horata iskat ili vsi4ko ili ni6to.
No tova e gruba greshka spored koqto moqta teorema se dokazva mnogo lesno 2x+2=0 ako ne ste me razbrali iskam da kaja "4e jivotet e edin ili go jivei ili go pilei"
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
ЕеЕ тфа е Голема простотия да си срежеш венитеза нищо и за никой не трябва да прибегваш до такива работи !!!!! Ся на доктор и тфа е
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
milichka dobre te razbiram makar che ne sum stigala chak do tam da si reja venite, no mn pati sum go iskala ,iskala sum da umra zashtoto chuvstvam che jivota mi stava bezmislen.sqkash vsichko ruhva varhu mene .mn pati i az sum izkala da storq takava glupost zaradi nqkoi prostak,koito vse oshte si ostava sushtiq chovek koito obicham ili zashtoto veche nqmam has da jiveq .no vse oshte se durja s podkrepata na malkoto istinski priqteli koito sa mi ostanali i te me podkrepqt v trudnite momenti koito sa me karali da ruhvam do osnovi.zatova moq savet e v trudni momenti nezavisimo kakvi govori sas nai blizkata ti priqtelka spodeli i kakvo te trevoji i tq shte ti pomogne da preodoleesh tazi bolkata v surceto koqto izpitvash.![]()
umriПървоначално написано от doky