- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zaradi nego napravih glupost!
Nqkoi ako si e rqzal venite da mi kaje s kakvo se e mazal sled tova.Pls kajete,che zaradi NEGO napravih gluposta da si sreja rykata ... na kosam i venite.![]()
![]()
![]()
![]()
....
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от doky
По-дборе не и давай такива савети , че да не повтори
Мацко нали се сешташ , че не си заслужава да правиш такива глупости заради момче?По-добре не повтаряй грешката си
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Иди се хвърли от 12458874 етаж на блока заради некои си ако искаш а??? Абе вие не сте добре... Как заради едно момче ще си режете вените бе???Първоначално написано от FiRe_LaDy
Спокс.... Кръвта се сесирва и благодарвние на това ще ти зарасне раната и без мазила.....
Успех!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Mersi za tva s masta .. sh vidq i nqkoi pr da pitam.Inache ne e mnogo dylboko,ama nito sma go prevyrzala nishto nishto .. samo go promih shtoto go rqzah s kakvo li ne i na nqkolko pyti ... pak nashte ako ma vidqt shte ima da vrqkat.Inache spox nqma da go pravq poveche.Az i bez tova sega sajelqvam za det go napraih ... ama imah momenti v koito ne znaeh kade sam
A teq det ma kritikuvaha ... znam,che sam napriala greshka!I ai drug pyt po dobre ne pishete ot kolkoto da kritikuvate!Taka ne mi pomagate nikak.
за съжаление и аз го направих веднъж..после го мазах с вазелин позаздравя ми ...иначе мисля,че то само ще си заздравее и ще хване коричка..просто го превържи да не се инфектира,че тогава става страшичко.Успех!
ама какъв вазелин точно ? Меден вазелин ли?![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Според мен трябва да отидеш на лекар независимо дали е голяма или малка ранатар все пак се е опитала да си пререже вените.А след лекара мини на психотарапевт,защото се нуждаеш мн от него.Направила си най-голямата простотия която може да направи човек,никои не заслужава да се самубиваш заради него,живота е един а мажете много наистина може да си го обичала много но не си заслужава,а и какво щеше да постигнеш с това?Ти ще умреш,на него 100% ще му е мъчно,ще му е гадно но ще продалжи живота си с някоя друга,а ти ще си на 2 метра под земята.Не искам да те нападам,но помисли малко преди да правиш каквото и да било.Успех и дано си проумяла грешката си.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от FiRe_LaDy
slaboharakteren 4ovek si . ot kakav zor posqga6 na jivota si zaradi nqkoi, koito nai malkoto ne spodelq 4ustvata ti ?
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Скъпа, запомни НИКОЙ, ама никой не заслужава това, което си опитала да направиш Без значение - гадже, приятелка, роднина - никой!!!! Ако нещата стоят така, както ги описваш наистина трябва да отидеш на лекар и да кажеш какво сиискала да направиш. После забрави затози дето тъжиш за него. Ако си мислила да му привлечеш вниманието така, няма смисъл.
За "невероятния съвет" - нямам думи просто. Защо не мислите дори и като давате съвети на шега.
Ами нещо не схващам разбиранията ти,особено за пропорциите на човешкото тяло.Виж ся,има неща,които твоят набор 91 не ги интересува,нарича се интелект,това нещо се придобива по рождение на първо място,а с течение на времето се развива,така че чети,прави струвай само не оставай на същото безнадеждно ниво,на което си сега!Първоначално написано от rali4ka91
Az imam specialen krem ama shte trqbva sama da go iztiskash ot golqmata tyba.... Moje s ustni
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
сега няма значение какво си направила и заради кого. пред свършен факт няма смъсъл от коментари и упреци. надявам се, че вече сама си осъзнала, че опита за самоубийство е ужасно безмислен и нито е решение, нито е бягство
doky samo da ti kaja informativno che i taka moje da te spasqt..naistina razcepvash cqlata vena pochti no pak moje da te spasqt..edna frka si beshe napravila rukata bukvalno na kaima i oshte si e jivochka..e naistina ima belezi i to super ujasni obache...
A po temichkata..i az sum pravila tazi glupost e ne tochno zaradi momche imah si i drugi richini prosto mnogo neshta se natrupaha i tfa mi se stori nai lesnoto reshenie..kato ideq e super tupo shtoto vsichko osven smurtta moje d ase promeni sled vreme...no se klucnah dobre ce ne otcelih tochno kudeto trqbva i ne teche mn kruf..sega imam suvsem malko belegche no vse pak se vijda..kazavaha mi da se maja s svinska mas i da q maja s pero ot kokoshka ama poneje mi se struvahse mn gnusno propusnah..hodi v aptekata i opita za nqkakuv krem tam nai dobre shte ti help..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ха и аз преди малко се рязах ... ма смисъл не вените ... а самата ръка ... по-безопасно е ... ... повече не ги режи еи! по-добре накъде по ръката но не и по вените!!!![]()
![]()
щото така или иначе няма смисъл ... не че по самата ръка има де ... ма поне няма да умреш заради глупост
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
аз не мога да разбера какво ви влече да си режете вените,заради некъв,който просто иска да ви изчука![]()
![]()