Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
Цитирай Първоначално написано от doky
Само да ти кажа нещичко занапред,значи ако пак искаш да си режеш вените не го прави перпендикулярно на тях,както правят всички,защото така ще те спасят,трябва да ги срежеш по цялото им продължение,и то 2 черти за най-сигурно,тогава няма начин да те спасят
Еее браво на тебе...нямам думи просто... Как можеш да даваш съвети на отчаян човек как да се самоубие...
Ее извинявам се де Малко грубо и неразбираемо се опитах да и обясня,че е глупаво,въпреки че за мен не е глупаво,просто си зависи от това колко обичаш даден човек!
И какво искаш да кажеш, че си способна да се самоубиеш заради момче???Да си погубиш живота на тая възраст заради една любов,която ще забравиш???(Не знам на колко си , но предполагам че не си повече от 18год.)Не може да ми го побере акъла това нещо...
Малко пояснение само.Ако познаваш 190см високо,88 килограмово мускулесто и привлекателно момиче,ДОБРЕ,ама не ме бъркай с женски индивиди ако обичаш!По темата на почти 18 съм,достатъчни са ми,за да знам кого и колко обичам,и какво бих направил за него!
На 190 см - 88 кг ...големи мускули треа да имаш начи...
Както и да е ... не ми се карай само , мнението си беше лично мое и е тъпо ако би го напраил...ама твоя си работа бе... Секи да се спасява както знае.На 18 год......
Карай , доста се отклонихме от темата...[/b]
Ами нещо не схващам разбиранията ти,особено за пропорциите на човешкото тяло.Виж ся,има неща,които твоят набор 91 не ги интересува,нарича се интелект,това нещо се придобива по рождение на първо място,а с течение на времето се развива,така че чети,прави струвай само не оставай на същото безнадеждно ниво,на което си сега!