- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарявам клепоухо зайче
Спокойно, намериха сиПървоначално написано от SlaVen4eEto`
Зайчето го кръстихме Вечеря..окончателно...даже май си отговаря на иметокат викна Вечеряяя и то идва
) Купих му голяма клетка...чувства се отлично... още не сме сигурни дали е женско...както и да е..пускам снимка
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ама то прилича на морж...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
![]()
![]()
![]()
Просто е клепоухо
![]()
А и снимката е малко кофти...не ме карай пак да се бора с него да ми застане на рамото
![]()
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Готини са даммм. Сега се сещам за съседката, къде имаше някакви подобни гризачи и от зоо магазина явно я бяга излъгали и от малко пухкаво стана огромна свиня и се оказа, че е обикновен заек, но така и така не ми даде да го сготвя дори след, като се оказа, че е предназначен за гювеч.
Тука е за възхвала на зайци-моржове, а не на мъже.
Saatana vittu perkele hate crew!
Е са отново виждам тая тема и се попиках от кеф щото мина супер много време от тогава, а аз не съм влизал тука от малък. Това зайче е още живо с разликата, че аз отдавна не съм тийн а зайчето е дърто зайчище ;д Всъщност е доста доста стара и май скоро ще я приспиваме, очаквайте снимки верни почитатели на дъртите моржове ;д
Аз в момента си чета мненията отпреди 9 години се попикавам от смях хахаха :Д Аз са мога ли да пиша като съм на 25 хахах шъ мъ баннат ли? ;д
Внимавайте на кого давате зайчетата. Има хора, които хранят змии.