.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: malko detinsko!!!

Guest

malko detinsko!!!

taka....ima edno momche ot moeto uchilishte deseti klas,a az sum osmi...da vidim do skoro sigurno sum se razminavala s nego po hilqda puti,no edin den beshe s men v troleq...ottogava mi napravi silno vpechatlenie..i kato povecheto momicheta na moqta vuzrast..hormonkite pochnaha da se bluskat...mislite minaha samo za nego...i taka tova ne e nishto poveche ot prosto prevlichane...a mislq che i az ne sum mu koi znae kolko bezrazlichna...zashtoto v troleq sedeshe i me gledashe...bilo to zashtoto sum ot negovoto daskalo ili zashtoto me e haresal...posle pochnahme neshto mnogo mnogo mnogo chesto da se zasichame po koridorite..napred nazad...e zaradi men estestveno de....no tova mi zvuchi mnogo detinsko...iskam da otida i da si se zapoznaq s nego...daite mi suvet...kak da go napravq,za da ne izglejda tolkova natrapchivo...zashtoto sto procenta shte si pomisli neshto sled vsichki tiq sluchaini sreshti i zasichaniq po koridori v trolei...po marshruti...

Повече от фен Аватара на marjesa
    Миличка утиваш и му казваш - Baby кфо праиш а междодругото нали знаеш че се казвам .....
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

mom4etata gi kefi nogo pove4e kogat nqkoe momi4e otide da se zapoznae s tqh otkolkototo momi4etata kogat nqkoe mom4e ide da se zapoznaqt
    SamO kApoN mI DaI

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от sUn4O[hOuSe
    ]mom4etata gi kefi nogo pove4e kogat nqkoe momi4e otide da se zapoznae s tqh otkolkototo momi4etata kogat nqkoe mom4e ide da se zapoznaqt
    Мъжкото самочуствие и гордост няма граници Шегувам се, а сега по темата: Ами в старото ми училище имаше едно момче, на което много се кефех и като нямаше кой да ни запознае, отидох при него и му казах: Аз съм Владка приятно ми е и готово вече се познавахме Няма да стане нищо ако отидеш при него и се запознаеете! Успех с младежа
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не е толкова сложно,просто трябва да преодолееш срама си.Отиваш при него и му се представяш,като първо го питаш дали може да се запознаете.И така постепенно почвате да общувате повече.

Guest
    a az sram nqmam i ne mi e tova problema...prosto iskam da se zapoznaq s nego po nqkakuv po ne natrapchiv za nego nachin...smisul ne znam ne iskam da ida i da kaja az sum blq blq....neshto po interesno i zaintrigyvashto iskam

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ами е така.. Отиваш и му казваш: " Аеееее пич искам да се запозная с теб, кефиш ме. Аиде да пием по една лимонада"... И готово!!!!
    Успех
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Guest
    "Не ми казвай, че не пиеш кафе, защото знам едно готино барче и предлагам да идем там след часовете"
    "Така и така пътуваме с един и същ тролей, поне да се запознаем"
    "Знам с к'во пътуваш, ако не се запознаеш с мен доброволно, ще те проследя до вас"

Guest
    3-toto opredeleno 6te go hvurli v tu4a,taka 4e dejstvaj!Kvoto i da e ne vqrvam da te otreje 6tom vse pak ste se gledali,taka 4e spox!

Guest
    o daa..az iskah dnes da se zapoznaq s nego...ama taka i ne uspqh...no postoqnno me gleda...utre naistina shte trqbva da predpriema neshto nai-nakraq..zashtoto mnogo detisnko stava...a tretoto opredeleno mnogo si go biva az imah malko po razlichen plan...i chakah da bude sam..i nai-nakraq kogato go vidqh sam...nishtu ne mu kazah a samo sedqh i go gledah kak otminava i kak me gleda...

hmm ... poznato chuvstvo. i az bqh predi sramejliva kato teb no po edno vreme se osuznah.kazvash si na um "mechka strah men ne strah" otivash nahakano i napereno pri nego i mu kazvash "hei sladurche moje li da se zapoznaem" i gotovo deistva

Фен
    Град
    drevna garciq
    Konfucii kazva: Ne sramno da poiska6 sramno e da ti otkajat
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

C0mIx_Girl
    Guest
    otivash i mu kazvash: "ei mnogo me kefish ama ne me kefi tva che si sam" ahahah

Мега фен Аватара на iiirish
    ако често се засичате в тролея това е идеална възможност за запознанство. първо, защото около вас няма да бъдат връстниците ви, които да следят всеки ваш жест. и второ, защото именно там може да стане така, че да изглежда по най-невинния начин

Звучиш найстина детински: iskam da otida i da si se zapoznaq s nego...daite mi suvet...kak da go napravq,za da ne izglejda tolkova natrapchivo...
    Не се дава съвет, а отиваш и говориш. Нямаш какво да увъртъш.
    Черен Принц

ами отиваш при него и му казваш "здрасти как се казваш" и после той ти отговаря после го питаш "аз сам (....) приятно ми е" и после го питаш "абе ти имаш ли скайп (примерно)" и ако той ти каже "да" ти му казваш "ами тогава има ли някакъв шанс да ми го дадеш" поне аз си мисля че ако момиче се запознае с мен така ще ми е приятно и такам....

КЪСМЕТ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си