Zdraveite.Zna4i imam si priqtel,s koito sme ve4e zaedno pove4e ot polovin godina.Obi4ame si se vupreki,4e imame raznoglasiq gledame da opravim vsi4ko,za da sme si pak zaedno.Samo 4e iskam da vi popitam slu4valo li vi se e da ima period v koito vsi4ko vi e bezrazli4no? V smisul ve4erta ste sigurni,4e obi4ate 4oveka sre6tu vas,na sutrinta si govorite s nego i sled malka durpanica vsi4ko vi stava bezrazli4no ? Sega 6te kajete,4e e normalno sled karanica.. Da,ama ne. Nie i drug put sme se sdurpvali,no nikoga ne mi e bilo bezrazli4no A ima li veroqtnost tova da se e polu4ilo za6toto sme se umorili da se borim... V smisul.. abe cqlata rabota e tam,4e mnogo hora sa protiv nas i ni pravqt mrusno da ni razdelqt.Nie vapreki tova uspqvame da ostanem zaedno,no vazmojno li e tova da e dalo nqkvo otrajenie i 1 vid da sme se umorili da se borim za vruzkata ni... Az ne moga da si obesna kak taka sled karanicata si4ko mi stana bezrazli4no A nz.. i negovoto durjanie naposledak e nqkakvo stranno-durji se nqkak razli4no,po-studeno kato 4e li.To4nata duma e nepukist-se edno ne mu puka ot ni6to i priema si4ko s usmivka dori i serioznite ne6ta... A az mnogo go obi4am,za nego sum gotova na vsi4ko... No ne razbiram za6to to4no v toq moment si4ko mi izglejda bezrazli4no Na vas slu4valo li vi se e podobno ne6to? Blagodarq predvaritelno za otgovorite!