.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    seaRcH
    Guest

Nemski-Help!PLS!Ne moga da preveda tova,..:(((

Za utre trqbva da sum go prevel,a istinata e ,4e ne razbiram gram nemski...ot min.god. go u4a i tazi god. re6iha,4e e genialno da sleqt na4inae6ti i naprednali..Molq vi ako mojete prevedete tova:
    Die Lust am Risiko
    Nervenkitzel als Massenware.Um den Spa

Голям фен

Ми аз уча от 2 месеца немски и си го преведох,поне сванах смисъла,хубаво е.Ама не се наемам да го превеждам писмено ,защото ще имам грешки..

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Удоволствието от риска
    Игра с нервите като строка за масово потребление. За да изпитат удоволствието от риска, около 120 000 смелчаци на година отиват в австрийската провинция тирол. При екстрвмните спускания с лодки и кану те се борят с водопади и опасни клисури.Туристическия бранш и индустрия печелят от тази тенденция към търсене на приключения.И докато преди по рафтовете лежаха плажни кърпи и шапки, днес там има шлемове и спасителни жилетки Да изживеят вълнението, да почувстват опасността за живота си и да се наслаждават на страха :Това означава удоволствие за все повече хора. Това желание за екстремни ситуации става разпространено средство срещу изолация и скука- заключава институтът за изследване на свободното време B.A.T в Хамбург. Смъртен страх като последен изход? (За това не съм 100% сигурна)...С какво си имаме работа?Дали това е отчаяният опит да почувстваме себе си?

Превода не е 100% точен, някои думи са непреводими на бг и там импровизирах малко... Надявам се да свърши работа.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си