Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
Хаха ти си пристрастна :> Не се броиш :П
Разиката е че хауса има яко по-къси ролове(демек е по-еднообразен) и много по лек като звучене.. Докато в техното ритъма е много по-плътен и се набляга повече на басите.. Изобщо хауса е музика на която да се клатиш, техното музика на която да скачаш :>
А колкото до хардтехното за което Уискас говори.. Еми не ме кефи.. Бледо подобие на габа, просто не толкова брутално така че да могат фешъните да го понасят.. А и не говори за хауса като за фешънска музика щото и техното е така - виж на концерти на метрополис к'во става :>
Много фешъни които слушат тия неща щото чалгата вече не е на мода и малко хора които знаят защо ги слушат :>
И такива като мен де... дето не я слушат тая музика ама са ги замъкнали хаха :> Добре че отдавна не са ми се случвали такива партита :>
e ti koga za posledno otide na party na metropolis i slu6a hubavo,istinsko techno...?moje bi na 10ia rd,a?pfha...ebasi komersa,ebasi pozata,az li4no niamam dumi za tfa!a o6te po-tupoto e 4e te suzdadoha elktronnata kultura v bg,a sega ia razvaliat...abe niamam dumi..ne,ne!