- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- m0mi4eta....
m0mi4eta,moje da e tupa temata mi,oba4e slu4valo li vi se e da ima mom4e,koeto 6tom vi pogledne da se raztapqte!prosto da ste si napulno spokoino i 6tom go vidite i 6tom vi pogledne izvednuj da si zagubvate dumite...ako vi se e slu4valo kajete tfa ozna4ava li 4e go haresvate,ili...?
Дааааааааа!
damnogokratno mi se e slu4valo...i Da
Opredleno go xraesvash
![]()
![]()
![]()
Mda sluchi mi se taq godina kraq na fevriari.Vidqh momcheto,koeto i do dnes ne moga da zbaravq i obicham tolkova silno.Mi chuvstvoto si e mnogo qko.Dali moje da oznachava,che go haresvash ... hmm mi ne vinagi.I men ponqkoga mi e trepvalo otvytre kat vidq nqkoi po gotino momche,ama nishto poveche.
to ne e otvednuj seki put kato go vidq e tfa i e taka ot 1-2 meseca..Първоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
ops,tfa poslednoto bqh az![]()
мн ясно че ми се е случвало.. мн яко усещане![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Случвало ми се е . Много хубаво усещане и определено означава , че го харесваш , но още нещата не са се задълбочили (чувствата) .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Тва ми е.............МНОООООООООГО познато....съвсем норамлно е да се чувстваш така(ако го харесваш де)Само дето в твоя случай е малко по-странно щоту ти не си сиг в тва дали го харесвапш............КОй знае може да е реСпЕкТттТтТТ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...
Mi da ti kaja to ne e samo pri momichetata![]()
Да случи ми се с бившето ми гадже,направо се растапях когато ми се усмихваше.и да 100% тов означава че го харесваш няма спор
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Да. По принцип така влиая на някое момиче като ме погледне![]()
Да да и пак даааааааааааа!![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Мила,всеки път,когато го видя си губя думите и така една година вече...абе,да ти кажа щастлива съм.
Мда случвало ми се е не веднъж...![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Случвало ми се е, но само с едно единствено момче, винаги като ме погледнеше направо трябваше да ме събират от земята разтопенаКогато го видех се разтрепервах и това продължи и дълго време след като не ме привличаше както преди, но като го видех просто се разтрепервах
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Случвало ми се е. Някой път не мога да пазя равновесие даже.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
mm daaa mn pati mi se e sluchvalo osven che guba i uma i duma , az napravo cqlata se raztrepervam samo ot edin negov pogled a i usmivkata mi stava 24 karata.tva si e super qko chuvstvo.tai kato s momcheto sme priqteli a i ne samo tva kato predi tancuvah s nego v diskotekata i samo ako me pipne az stavah jiv vulkan deistvasht pri tva
.napravo vludqvashto chuvstvo. a i v povecheto sluchai tova oznachava che go haresvash spored men v 90% ot sluchaite daje i poveche
![]()
Da slu4valo mui se e i to dosta puti,a tva mn qsno 4e zna4i 4e go haresva6 nema kov dr da e !!!
P.P. 4uvstvoto e super gotino !!!![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
мдам
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Случвало ми се, а и сега като погледна приятеля си, започвам да се усмихвам без да осъзнавам и изключвам за всичко и всички останали.![]()