.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Ca va mal
    Guest

Moderated:Не ме харесват само, защото нямам брада ?!

Zashto momi4eta xaresvat mom4eta s brada ili obrusnata ,no pone vijdat 4e ima ,a primerno edno 17 god. mom4e koeto oshte nqma ne go gledat i si vikat " toq oshte e maluk " ili neshto ot sorta...tva 4e nqmash brada ozna4avali 4e nqma si namerish gadje dokato ne ti porasne da te mislqt za po golqm ?

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Искам да се бръсне-ненавиждам де ме боцка брадата и да раздразве кожата ми!

Guest
    izob6to nee zaradi bradata.sigurno ima drugi ne6ta,koito momi4etata ne haresvat v teb.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ъ? Да не харесват някое момче, защото нямал брада?! Глупости. Това са някви изцепки. Да ти кажа чесно като гледам първоначално един човек, няма да ми направи впечатление дали няма брада или си я е обръснал. Само ако се замисля и ако се вгледам. Пък и за какво ти е да имаш брада, като ще я бръснеш? Абе човека не се преценява по това дали има брада или не. Пък и какво си примрял да имаш брада? После ще се чудиш как да я бръснеш, че да не излиза и ще се ядосваш
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Ъ? Да не харесват някое момче, защото нямал брада?! Глупости. Това са някви изцепки. Да ти кажа чесно като гледам първоначално един човек, няма да ми направи впечатление дали няма брада или си я е обръснал. Само ако се замисля и ако се вгледам. Пък и за какво ти е да имаш брада, като ще я бръснеш? Абе човека не се преценява по това дали има брада или не. Пък и какво си примрял да имаш брада? После ще се чудиш как да я бръснеш, че да не излиза и ще се ядосваш
    Подкрепям!Много точно казано!С една добавка...със или без брада,добре!Ама само да не е с мустак!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Подкрепям!Много точно казано!С една добавка...със или без брада,добре!Ама само да не е с мустак!
    Точно така,съгласна съм с двете мацки
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Re: Say me

Цитирай Първоначално написано от Ca va mal
    Zashto momi4eta xaresvat mom4eta s brada ili obrusnata ,no pone vijdat 4e ima ,a primerno edno 17 god. mom4e koeto oshte nqma ne go gledat i si vikat " toq oshte e maluk " ili neshto ot sorta...tva 4e nqmash brada ozna4avali 4e nqma si namerish gadje dokato ne ti porasne da te mislqt za po golqm ?
    Да, никой няма да ти пусне докато не ти порастне брада. Ако не ти порастне никога - никога няма да правиш секс и ще умреш девствен. Горкото момче...

Майн
    Guest
    Ca va mal - за да викат "тоя е още малък" сигурно си има причина и тя далеч не е брадата. Имаше една сериика на Декстър'с Лаборатори едно време дето той си беше направил изкуствена брада за да го вземат насериозно. Цялата поука се заключаваше в репликата че е важно "да имаш брада отвътре".
    Нормално е момичетата в пубертетските години да искат по-зряло поведение от партьора си.

Елисавета
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Komshiikata
    Принципно и аз съм съгласна с вас, но харесвам фолк изпълнителя (дори съм влюбена ) Милко Калайджиев. А той има мустак. Но пък е страшен пич и ще се прежаля за едните мустаци.
    Важно е да ти харесва човека, като човек, а не дали е космат, с брада и т.н. Това са допълнителни подробности нямащи отношение към самата личност в цялостта си.

Фен
    Град
    BlackWorld

Хахахахахахааа Милко Калайджиев

"Щом те влече" както е лафа. И на теб ще ти дойде акъла в главата. хахаха
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Ca va mal
    Guest
    Huu de xora nemoga da razbera,zashto sudite 4e edno mom4e ,kato nqma brada v smisul 4e e obrusnat i to se vijda ,si mislite "ex toq e maluk" emi spored men kato vi xaresa 4ovek si go xaresvaite stiga s tezi gluposti s bradi4kata ,xorata ve4e po4vat se kompleksirat za tva... Moqt problem e li4no na osnova 4e ne sum ot oneq " burzo razvivashti se " no tva ne me pravi po maluk ili po grozen,neznam vuprosut mi e sledniqt "momi4eta sudite li po tva 4e edno mom4e ve4e se e razvilo [ imaiki ve4e dori brada=kraen period na fizi4eskoto mu razvitie ,osven penisa koito raste do 25 ] 4e samo takiva da xaresvate ,nqkoq nqma li priatel koito da e oshte bez "poniknala" brada ,no ne mux kakto pri men

Голям фен
    Град
    Бургас
    аз познавам момчета които още нямат брада и какво от това? много са си сладички даже така че спокойно брадата не е никакъв проблем аа и за кфо ти е като имаш ще си казваш "уфф пак трябва да се бръснаа" таака че не се тревожи :}

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    nameri si nqkoe alergi4no momi4e s 4uvstvitelna koja, koqto ne ponasq brada
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от AngelOfDarkness

Хахахахахахааа Милко Калайджиев

"Щом те влече" както е лафа. И на теб ще ти дойде акъла в главата. хахаха
    Подкрепям!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Komshiikata
    И аз ви подкрепям!!!

Фен
    Град
    pleven d'ge
    be i az se 4udq za kvo ti e brada imah eno fr deto kato bqhme deca vse kazva6e iskam brada kogato imam brada 6te sum muj ili ne6to ot sorta sega 5 6 godini ni porasnaha bradite toi oba4e po4na da raboti v nqkva super elitna firma i znaete li kvo stana sq go karat seki den da se brusne ta i az te pitam za kvo ti e brada tva e o6te edna grija e az pone se radvam 4e priqtelkata mi ne e pretenciozna ta moga i po sedmica da sedq bez da se brusna vqrno sq kefq se kat si dokaram nqkva luda"pri4eska" na fizionomiqta no i tq ne se zadurja mnogo kat mi omruzne i q brusna taka 4e priqtelu ne se zablujdavai s taq brada samo griji iska puk kat si toooolkova navit po4va6 da se brusne6 vsekiden nezavisimo dali ima ili nqma i mnogo skoro 6te ti poniknat 2 3 kosama

Мега фен Аватара на iiirish
    "големи батковци" си търсят само малките глупачки, които още задника си не могат да избършат, а иначе се мислят за голямата работа!

едно свястно момиче винаги би те харесало такъв какъвто си, а дори и да имаш недостатъци тя ще ги приеме стига да те обича наистина

Spored mene osnovnata pri4ina ne e lipsata na brada,sigurno ima nqkoi drugi priznaci za tova.a otnosno tova 4e momi4etata obi4at samo mom4eta s brada,az ne sum mn na tva mnenie ,osobenno ako e nqkva gadna ikato se mlqskame daa me dere,mn e gadno.Zavisi ot samoto mom4e puk dali ia brada ili ne tva e se taq !!!
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

това само момиче може да ти го каже, за да избегне другите неудобни въпроси за нея. споко, аз съм на 16 и имам брада, което не ми помага особенно в успеха ми с момичетата.
    или по-скоро в неуспеха ми
    vengeance knows no mercy

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Майн
    Ca va mal - за да викат "тоя е още малък" сигурно си има причина и тя далеч не е брадата. Имаше една сериика на Декстър'с Лаборатори едно време дето той си беше направил изкуствена брада за да го вземат насериозно. Цялата поука се заключаваше в репликата че е важно "да имаш брада отвътре".
    Нормално е момичетата в пубертетските години да искат по-зряло поведение от партьора си.

Супер фен
    уахаха баси тъпия довод, аз съм на 19 и повече от половина и имам малко брадица (и не такава черна ) и не мога да кажа че не ме харесват... ама съм и скромен, а? но при мене е обяснимо - наполовина съм руснак и при тях окосмяването не е толкова развито, което е един плюс защото няма нужда да си скубя краката и не съм като маймуна по ръцете

иначе ако не си много зрял на акъл не се чуди , не е от брадата

Супер фен

Re: Moderated:Не ме харесват само, защото нямам брада ?!

Цитирай Първоначално написано от Ca va mal

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника
    taka primer az sym na 15 imam brada(nekvo okosmqvane) ot tri sedmici hodq ne brysnat i vseki den momi4etat mi praqt zabelejki tyi 4e smqtam 4e zavisi ot jenata ( v tvoq slu4ai ku4kata)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си