- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Чували ли сте за този екземпляр?
Абе хора,наскоро дочух за един екземпляр,наречен Burzum?Някой да е чувал за него.В момента лежи в затвора за предумишлено убийство и палеж?Пее метъл(не знам точно какъв),но това му е стила...Та има странното хоби да си заравя дрехите в пръстта за няколко години,за да му мирише на смърт.Носи умрели птички и мишки отново,за да му мирише на смърт!Абе направо да ви кажа...доста се учудих.Искал е нарочно да влезе в затвора,защото там се вдъхновявал,за да прави музиката си!Та...чували ли сте го или нещо от творчеството му?И още нещо:
- Лидерът на BURZUM Varg Vikernes, който е излежал 12 години от 21-годишната си присъда за убийството на Euronymous от MAYHEM и палежа на три църкви, засега няма да бъде освобождаван от затвора. Молбата му за предсрочно освобождаване е била отхвърлена.
Аз пък чух, че избягал от затвора.
Burzum - Jesus' Tod
Иначе май само един албум му харесвам - Filosofem.
Изруд е.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ама са доста странни тея неща,където ги прави,ама на тая снимка никога няма да кажа,че е метъл,а и още по-малко ненормалник. http://www.menggang.com/music/dark/burzum/burzum.jpg
И между другото е ебати сексапилния пич...
Едното не изключва другото![]()
Знам за него, но не съм се интересувал с подробности. От около година ми е известен
Бурзум са велика група, въпреки че не са ми кой-знае какви любимци. Бате Варг уби Euronymous и затова го тикнаха в затвора, той избяга, пак го хванаха и сега отново си е в панделата. Групата доколкото съм ориентиран свирка(ше) пейгън/блек метъл, доста важна е за стила. И все пак Mayhem ме кефят повече :P
абе уби е меко казано, по-скоро накълца
първият път, когато го пуснах, майка ми случайно беше в стаята, реакцията й беше ужасна, гледаше ме странно
не, тоя човек мн не ме радва, има 2-3 песни, които имат мелодия или нещо от тоя род и малко много се вживява май
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Варг Викернес е психично болен човек. Не му трябва затвор, а психиатрия, защото само там биха могли да му помогнат...
П.П. Неговата "музика" няма нищо общо с музиката.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Awe taka kato go gledam toq ne mi prilicha na chovek koito si kichi umreli mishki po nego...ama da si priznaq za 1vi put go chuvam
Неподходящ размер на снимка в подпис!
2т. системно
Ххаха на Варг китарите му звучат като изпърдяна котка с тухла в гъза (така ли беше определението, колегите да кажат).
Иначе преди три години беше направил опит за бягство от затвора, неуспешен обаче. Година след това плъзна слухът, че е опитал отново, но са го застреляли. Оказа се обаче неверен. Пичът продължава да си твори и в панделата.
az za parvi pat go chuvam![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Абе то и аз чувам едно реване и дране и не мога да разбера дори думите.Ама верно е за психиатрията.И там някъв негов колега бил убит по доста жесток начин,защото изнасилил приятелката на Варг.Убил го с 10-тина прободни рани с нож в главата и отделно около 20-30 намушквания в тялото.![]()
BURZUM е явление в световната екстремна сцена. Няма такава втора банда с подобна атмосфера и усещане.
Варг е убеден нацист и отдавна не прави музика.
HVIS LYSET TAR OSS!!!!
Първоначално написано от Amayo
Eй ую я трай ве
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Аз не го чувам за първи път. И според мене е страхотен човек
i az go 4uvam za purvi put.. napravo sum vtreshtena ot tova koeto kaza![]()
![]()
![]()
![]()
Има си философия човека бе...какво му се нахвърлите на човека. Все едно да се вини Джонката от Дисекшън, че имаше различна вяра и се самоуби накрая...Всеки си има някаква вяра, независимо дали е агнешка, или още по-агнешка :P
Тва което си написала за Варг Викернес са пълни простотии и глупости.Не че го харесвам или пък музиката,която прави ама написаното не е истина.Влиза в затвора защото убива вокала на Mayhem ,причината не е ясна,дали защото Euronymous е отвлякъл приятелката на Варг,или защото го е измамил с договора за някъв албум на Burzum.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Написала съч това,което съм чула,а не това,което знам със сигурност.А и не го нападам...Първоначално написано от magesnik
Ох, милия вокалист на Дисекшън. Ебати... що се самоуби :'( Беше култов като Ада.Първоначално написано от scion_of_Storm