.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на koalka

Чували ли сте за този екземпляр?

Абе хора,наскоро дочух за един екземпляр,наречен Burzum?Някой да е чувал за него.В момента лежи в затвора за предумишлено убийство и палеж?Пее метъл(не знам точно какъв),но това му е стила...Та има странното хоби да си заравя дрехите в пръстта за няколко години,за да му мирише на смърт.Носи умрели птички и мишки отново,за да му мирише на смърт!Абе направо да ви кажа...доста се учудих.Искал е нарочно да влезе в затвора,защото там се вдъхновявал,за да прави музиката си!Та...чували ли сте го или нещо от творчеството му?И още нещо:
    - Лидерът на BURZUM Varg Vikernes, който е излежал 12 години от 21-годишната си присъда за убийството на Euronymous от MAYHEM и палежа на три църкви, засега няма да бъде освобождаван от затвора. Молбата му за предсрочно освобождаване е била отхвърлена.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз пък чух, че избягал от затвора.

Burzum - Jesus' Tod

Иначе май само един албум му харесвам - Filosofem.
    Изруд е.

Saatana vittu perkele hate crew!

Ама са доста странни тея неща,където ги прави,ама на тая снимка никога няма да кажа,че е метъл,а и още по-малко ненормалник. http://www.menggang.com/music/dark/burzum/burzum.jpg

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    И между другото е ебати сексапилния пич...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Едното не изключва другото

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Знам за него, но не съм се интересувал с подробности. От около година ми е известен

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Бурзум са велика група, въпреки че не са ми кой-знае какви любимци. Бате Варг уби Euronymous и затова го тикнаха в затвора, той избяга, пак го хванаха и сега отново си е в панделата. Групата доколкото съм ориентиран свирка(ше) пейгън/блек метъл, доста важна е за стила. И все пак Mayhem ме кефят повече :P

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    абе уби е меко казано, по-скоро накълца

първият път, когато го пуснах, майка ми случайно беше в стаята, реакцията й беше ужасна, гледаше ме странно

не, тоя човек мн не ме радва, има 2-3 песни, които имат мелодия или нещо от тоя род и малко много се вживява май
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Варг Викернес е психично болен човек. Не му трябва затвор, а психиатрия, защото само там биха могли да му помогнат...

П.П. Неговата "музика" няма нищо общо с музиката.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Awe taka kato go gledam toq ne mi prilicha na chovek koito si kichi umreli mishki po nego...ama da si priznaq za 1vi put go chuvam
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    КМД
    Ххаха на Варг китарите му звучат като изпърдяна котка с тухла в гъза (така ли беше определението, колегите да кажат) .

Иначе преди три години беше направил опит за бягство от затвора, неуспешен обаче. Година след това плъзна слухът, че е опитал отново, но са го застреляли. Оказа се обаче неверен. Пичът продължава да си твори и в панделата.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    az za parvi pat go chuvam
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Абе то и аз чувам едно реване и дране и не мога да разбера дори думите.Ама верно е за психиатрията.И там някъв негов колега бил убит по доста жесток начин,защото изнасилил приятелката на Варг.Убил го с 10-тина прободни рани с нож в главата и отделно около 20-30 намушквания в тялото.

Guest
    BURZUM е явление в световната екстремна сцена. Няма такава втора банда с подобна атмосфера и усещане.

Варг е убеден нацист и отдавна не прави музика.

HVIS LYSET TAR OSS!!!!

Повече от фен Аватара на CandyKiller
    Цитирай Първоначално написано от Amayo

Eй ую я трай ве

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

http://www.myspace.com/candykillertm

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз не го чувам за първи път. И според мене е страхотен човек

i az go 4uvam za purvi put.. napravo sum vtreshtena ot tova koeto kaza

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Има си философия човека бе...какво му се нахвърлите на човека. Все едно да се вини Джонката от Дисекшън, че имаше различна вяра и се самоуби накрая...Всеки си има някаква вяра, независимо дали е агнешка, или още по-агнешка :P

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Тва което си написала за Варг Викернес са пълни простотии и глупости.Не че го харесвам или пък музиката,която прави ама написаното не е истина.Влиза в затвора защото убива вокала на Mayhem ,причината не е ясна,дали защото Euronymous е отвлякъл приятелката на Варг,или защото го е измамил с договора за някъв албум на Burzum.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Цитирай Първоначално написано от magesnik
    Тва което си написала за Варг Викернес са пълни простотии и глупости.Не че го харесвам или пък музиката,която прави ама написаното не е истина.Влиза в затвора защото убива вокала на Mayhem ,причината не е ясна,дали защото Euronymous е отвлякъл приятелката на Варг,или защото го е измамил с договора за някъв албум на Burzum.
    Написала съч това,което съм чула,а не това,което знам със сигурност.А и не го нападам...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    Има си философия човека бе...какво му се нахвърлите на човека. Все едно да се вини Джонката от Дисекшън, че имаше различна вяра и се самоуби накрая...Всеки си има някаква вяра, независимо дали е агнешка, или още по-агнешка :P
    Ох, милия вокалист на Дисекшън. Ебати... що се самоуби :'( Беше култов като Ада.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си