.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

проблеми с пенис

имам следния/те проблеми по долната страна на пениса имам малки бели образувания, като пъпки, наредени една до друга , но не е само това имам и по тестисите и основата на пениса, плюс това се увеличават и вървят към главата на пениса, някъде четох че били мастни образувания, така ли е или има нещо по сериозно

п.п. не съм имал полови контатки

tZzzz
    Guest
    sichki gi imat.. nishto seriozno ne e ne se mre.. ne e bolest.. ne ti prechi da praish sex.. smisul sichko si ti e normalno...

ама некви гадни са , махат ли се или ще стават повече

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Абе не е точно "всеки да ги има". Според мен всеки по-специфичен въпрос или проблем, свързан с половите органи, трябва да се консултира със специалист. Може при някого наистина да са мастни образувания, но при друг само да приличат на такива, а да е нещо лошо... Върви на уролог, нищо не те бърка

ми някакси не съм особено ентусиазиран си показвам чарковете на непознат

tZzzz
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Carlos
    Абе не е точно "всеки да ги има". Според мен всеки по-специфичен въпрос или проблем, свързан с половите органи, трябва да се консултира със специалист. Може при някого наистина да са мастни образувания, но при друг само да приличат на такива, а да е нещо лошо... Върви на уролог, нищо не те бърка
    bqlo malko obrazovanie kato pupka ..koeto dori nqkoi moje da se stisnat i se vijda kvo e.. da se hodi za takova neshto na lekur.. sigorno shte ti se izmeqt;]
    DjGoGo nqma zakakvo da se pritesnqvash i az gi imam.. moite ne se razvivat sedat si ot dolnata strana na pishkata mi i po tashacite.. imam gi otkakto se pomnq.. i povqrvai mi nishto mi nqma;]

Голям фен
    На уролога работата му е да гледа мъжки полови органи.По- скоро ще се смути ако му покажеш ръката си например.

Цитирай Първоначално написано от tZzzz
    Цитирай Първоначално написано от Carlos
    bqlo malko obrazovanie kato pupka ..koeto dori nqkoi moje da se stisnat i se vijda kvo e.. da se hodi za takova neshto na lekur.. sigorno shte ti se izmeqt;]
    DjGoGo nqma zakakvo da se pritesnqvash i az gi imam.. moite ne se razvivat sedat si ot dolnata strana na pishkata mi i po tashacite.. imam gi otkakto se pomnq.. i povqrvai mi nishto mi nqma;]
    точно за същото говоря и аз

tZzzz
    Guest
    Spoko bace nishto usobeno nqmash;] Nqma smisul da se panirahs.. te nito bolqt nito prechat neka si sedat;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си