- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ima li takiva xora???
ima li takiva xora-obre4eni da badat sami?samota i 4uvstvoto 4e nikoga nqma da nameri6 podxodq6tiq 4ovek za teb vnu6enie li e,momentno sastoqnie li e???Nali ne sam sazdadena da bada sama?Nima sa6testvuvat takiva xora???Ili az sam parvata...
Sigurno ima takiva hora. Ama sam siguren che ne si ot tqhDigni glava i davai napred \
/ Tva pri teb e vremenno systoianie
![]()
Миличка, звучиш много депресирано. недей така. Да, има такива хора, но според мен самотата на един такъв човек, съзнателно или не, е провокирана от самия него. Ти на колко години си, за да се чувстваш така и да изпадаш в такива тежки мисли? Според мен ти не си от тях, по простата причина, че имаш още много години пред себе си, за да осъзнаеш, че човек трябва много да се "потруди" за да остане съвсем сам.
Честно да ти кажа...не го пожелавам на никого.Но има такива хора,макар и да са рядкост за съжаление.
nz ve4e kakvo da mislq-mai nqma sili daje da vdigna glava i da se radvam na jivota.
Ако човек иска да се чувства самотно, то той ще бъде такъв, дори да е обграден от внимание и много хора. Мисля че всичко е на психическа основа. Аз лично никога не съм се чувствала сама, защото винаги съм имала себе си, мечтите си, семейството си... едно гадже не може да те издърпа от самотността... това трябва сама да го направиш!
защо така .. ?! а само може ли да попитам на колко години си ?!Първоначално написано от sweety_hope
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мислиш си така само защото ти е кофти сега. Обаче не се отчайвай. Аз вярвам, че за всеки има някого някъде там, само трябва да го намериш. А да се отчайваш не е начина. Аз не се отказах, борих се и търсих, и сега, когато намерих този човек, съм невероятно щастлива. Вярвай ми, заслужава си да преминеш през този период ,за да се почувстваш после като мен![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Повярвай ми не си първата. Аз съм си сам цял живот, а от скоро и без приятели. Мисля че тази учебна година ще е много самотно, много. Уф, ама и аз се набутах къдет оне трябваше, както ми е скапано не е само самота, а и преобладава омразата, но ням ада ви обяснявам.Първоначално написано от sweety_hope
Черен Принц
в интерес на истината някой хора наистина остават без половинки в живота. но това не е защото никога не са били с даден човек, а просто защото накрая се оказва, че не са открили този, които ще ги напави щастлив до края на живота им.
но бързам да те успокоя, че такива хора са рядкост и повечето от нас намират това, което търсят стига да го търсят упорито, а не да се отчайват както правиш ти сега!
остава ми само да ти пожелая успех и много, много късмет! и горе главата![]()
според мен това е въпрос на време ... мисля че рядки са случаите на хора които не намират човек до себе си ...![]()
![]()
това е някфа гадна депресия ...![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Е аз си нямам приятели, нито пък обичам да спортувам и ми остава компютъра. Без него съм обречен самоубиец.Първоначално написано от LO6IQ
Черен Принц
Ne se pritesnqvai,nali znaesh,che za vseki vlak si ima putniciRano ili kusno i ti shte sreshtnesh podhodqshtiq chovek,nqma da ostanesh sama razbira se-za vseki chovek e predopredelena polovinka,kakto i za teb,taka che imai turpenie i ne gubi vqra
Uspeh i dano skoro da se pohvalish
![]()