Кажете ми нормално ли е и има ли нещо лошо в това?
Здравейте.Преди 2 дена бях на купон-събрахме се страшно много хора.Аз се целувах с 2 момичета, които познавам от много време, но не ходя с тях и даже не съм ходил.Танцувах с други момичета,но не беше просто а танц а си се обарвахме.С тях също се целувхме по устните и по лицето, но без език.Някои казват че това е гадно и че нямало разлика дали едно момиче ще се целува със 50 момчета или 1 момче ще се целува с 50 момичета-все било гадно.Вие мислите ли така също?Аз какво да направя, като ми харесва да бъда харесван от момичетата-просто изпитвам нужда да съм с няколко от тях,защото намирам от всяка с която искам да съм по нещо което ми допада, но в същото време не мога да открия например в момичето до нея и така и така все става да се целувам или прегръщам с повече от 1 момиче.Не съм надут-напротив нормален човек съм си.Нямам си приятелка-ако си хвана такава сериозна ще съм си само с нея-това за мен не е проблем.И защо винаги по купони когато сме на градус имам такава свобода и начин на поведение с които по някакъв начин впеатлявам дадено момиче и то само икса да е с мен а през деня като съм без алкохол и ми е срамно някаов такова притеснявам се да флиртувам спокойно с някое красиво момиче .Защо така?Какво да правя?наистина ли това което правя не се харесва от момичетата?