- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбация?!?
Абе момчета искам да ви питам колко е нормално да се мастурбира за момче на 15 години,чел съм много,но навсякъде ми казват,че няма проблеми,ако е в нормата-е добре колко точно е тази норма?КАжете си мнението!
Ами колкото можеш да издържиш нема нормаама пак ще е по добре по 1 на ден не повече
!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
И внимавай ваще да те не фанат че шти дърпат ушите! Палавник!
не повече от 5-6 пъти на ден, защото започват да болят топките, пък и малкия се протрива.
повече от нормално е да се самозадоволяваш на тези години, но не прекалявай![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
3-4 пъти на седмица..
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Не се претоварвай .. прави го толкова пъти, колкото на теб ти харесва .. не се бори за рекорди - нищо хубаво няма да се получи .. просто го прави когато ти искаш и по колкото си искаш !!!
Jedem das Seine!
ako go pravi6 mn 4esto 6te ti se protrie hu* i6te boli awe po vednu6 na den ma moje i kolko izdurji6 mlad jrebec si xaxa
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
рекорда ми е 18 чикии 1 ден накраи топките ти се свиват кат стафиди и трудно се заспива от болка така че повече от 10 не бива![]()
![]()
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
ебаааааааа аз много рядко бия по 2 пъти на ден ... кво праиш бе !?!?!?
Колкото искаш, можеш, имаш време...ти си решавай. Щом искаш прави си го.
А, бе, лъскай колкото искаш. Нали знаеш:
сутрин, обед, вечер онанизъм, за бодър и здрав организъм
Докато става, му троши вратот.е. това е ограничителя, спре ли да става, спираш да му чупиш шииката
![]()
то сега на тая възраст най-мноу ти се лъска![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Глупости .. най-много е като те зареже гаджето ти и няма с кой да правиш секс .. а си го правил с месеци и сега си на сухо .. е така като мене !!!Първоначално написано от PleasureSeeker
Jedem das Seine!
Така е.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Колкото искаш - толкова !
Ако имаш сили и желание за 5 пъти, направи го 5 пъти.
В началото когато ми беше интересно да мастробирам и не бях правил секс мастробирах по 3 пъти най-много на ден.
Сега вече.. много рядко мастробирам всеки ден, в седмицата 4 пъти да е, по 1 път.
Късмет и по-лека![]()
Няма такова нещо като "нормално", защото за всеки е различно. За някой веднъж на ден е прекалено често, за някои и това е малко.
Ще ти кажа при мен как беше. Едно време на село си прецаках нещо крака и трябваше да лежа. Еми то ебаси сукуката, дни наред сам в стаята, на легло. Е тогава нямам спомен до колко на ден съм стигал
Теб кво те притеснява, да не зачестиш ли? Няма да ти пораснат косми по ръцете, но пък има кофтия ефект да започнеш да търсиш в реалността такова момиче, каквото е във виденията ти. А това е гадно, щото не възприемаш жените такива, каквито са, а само им намираш разликите с тази в образа и не те кефят.
Немаасепуашиш. Мачкай му главата колкото пъти чувстваш, че има нужда. В един момент ще усетиш, че само това не ти стига и тогава трябва да действаш по момичета. Не изпускай момента.
Какво е модерното проклятие? Да изгубиш образ по време на чикия![]()
Огънят е добър слуга и лош господар.
Лекарите са казали,че колкото по-често,толкова по-добре. Първо,стимулираш хормоналната си секреция. Второ,като станеш дърто копеле,ако алкохолът,циграите,наркоти ците,"чистият" въздух и "екологичната" храна не те убият,ще имаш нормална ерекция. Трето,трето - третото го забравих.... (от годинките е)
добреде... а има ли последствия (примерно за поколениетоили нещо рак...
)
аз мисля че 1-2 пъти на ден е нормалнося имаш мерак..
но не прекалявай
![]()
bateee kolkot mojej poe4e nema normi.. bii go bate ;] samo ot boi razbira taq pishka agag bii kolkoto ti surce iska kolko ti ruka durji i kolkoto kuro da ne boli;]
Защо "изкопахте" таз тема, че и си мислите че пишете нещо?
батееееееееее....ко прайш ти бе....н'дей т'каПървоначално написано от dinkisa
нормално е толкова пъти колкото ти се иска бе бро......
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.