- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако на някой му се занимава...
Та ако се намери такъв човек (на който да му се занимава) да направи една темичка бря...сега казвам за какво "говоря"
Постоянно има теми в които се пита как се слага аватар от личния компютър, подпис, как се прави онова "ТУК", да ти се показва картинката в самото мнение което пишеш, адрес на който да качваш картинките, начини да ги смаляваш...и въобще всякакви такива "трикчета".
може би за най-лесно и бързо трябваше аз да го направя...отнема същото време и да напиша тази тема, ама...
П.П. А и темичката да се пльосне важна естествено
щях да я направя, ама ся толкова ме мързи, че... Иначе идеята за награда е![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Той morsmordre беше направил такава темичка, но за жалост никой не се сети да я сложи като ВАЖНА![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ами то има една дето е как се пише на килирица,но това не стига.Подкрепям идеята на Аз съм Българче,но на мен,да си призная,не ми се занимава.Но пак ще се пускат теми с такива въпроси,както се пускат теми свързани със секса,а отгоре има важни теми.
И после му пействаш линка и го зарязваш.Първоначално написано от koalka
не ми се занимава и защото някои неща не съм сугурен как стават и трябва да пробвам![]()