.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Ако на някой му се занимава...

Та ако се намери такъв човек (на който да му се занимава) да направи една темичка бря...сега казвам за какво "говоря"
    Постоянно има теми в които се пита как се слага аватар от личния компютър, подпис, как се прави онова "ТУК", да ти се показва картинката в самото мнение което пишеш, адрес на който да качваш картинките, начини да ги смаляваш...и въобще всякакви такива "трикчета".

може би за най-лесно и бързо трябваше аз да го направя...отнема същото време и да напиша тази тема, ама...

П.П. А и темичката да се пльосне важна естествено

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    и награда - модератор за 24 часа

Повече от фен
    щях да я направя, ама ся толкова ме мързи, че... Иначе идеята за награда е

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Той morsmordre беше направил такава темичка, но за жалост никой не се сети да я сложи като ВАЖНА
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    Ами то има една дето е как се пише на килирица,но това не стига.Подкрепям идеята на Аз съм Българче,но на мен,да си призная,не ми се занимава.Но пак ще се пускат теми с такива въпроси,както се пускат теми свързани със секса,а отгоре има важни теми.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами то има една дето е как се пише на килирица,но това не стига.Подкрепям идеята на Аз съм Българче,но на мен,да си призная,не ми се занимава.Но пак ще се пускат теми с такива въпроси,както се пускат теми свързани със секса,а отгоре има важни теми.
    И после му пействаш линка и го зарязваш.
    не ми се занимава и защото някои неща не съм сугурен как стават и трябва да пробвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си