.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Супер фен
    Град
    Гето Милев

Има ли нещо, с което се гордеете и какво е то?

Много ми е интересно какво е за вас гордостта... има ли хора, които се гордеят с нещо което са направили? Нямам предвид да си горд, че си си измил зъбите, а да си допринесъл с нещо на нещо или на някого...
    Моля, отнасяйте се към темата сериозно, а не да започнете да се лигавите и да ръсите простотии.. мисля че ще се получи интересна дискусия

Еми... вие сте

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    аз мисля че може да се гордееш единствено и само с лични постижения, и то не какви да е. досега не мога да кажа че съм постигнал нещо толкова значимо с което да се гордея, но имам големи очаквания за бъдещето си и се надявам че ще дойде и моя момент на гордост.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Като се замисля... Мисля... Не, май няма.
    Не мога да се гордея с нещо, което не съм направила аз.
    А в лешперския си живот май нищо не съм постигнала...
    А, сетих се, написах веднъж едно стихотворение, с което се гордея...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Evmei
    Guest
    Не знам дали това е гордост и нещо голямо,но....Доскоро бях войниче.Малък град.1 часа посред нощ ни будят 100 човека,момчето на караул докато обикалял паднал върху някакво счупено шише и се накълцал.20 минути се забавил и чак тогава тръгнал да го търси другия войник от караула и го намерил,ама оня загубил много кръв.Посред нощите в малък град кръв само от някой войник може да се намери.Пострадалия с много рядка група,гледат кой има такава - само аз и още един,но той в отпуска.Ужас.Отиваме в болницата аз и командира,другия войник на системи умира.Казаха 650 мл. кръв трябват веднага,от 1 човек 200-300 се вземало,400 по изключение.Аз без да съм някой отворко,никога не съм бил,ама гледам го умира и казах да ми вземат 650,пък каквото Бог решил да става.Извадихме късмета и двамата,4 часа издържахме,щото към 5 сутринта докарали няколко войника от съседното поделение на нашето и ни оправиха.Но големи емоции бяха там,според лекарите съм спасил живота на другия войник,като ми казаха,че ще живее и той ако щете вярвайте изкарах най-спокойния си 24 часов сън в живота.Само да отбележа,че другия войник е най-големия ми приятел от детинство,от яслата бебешка,през училището,заедно завършихме,заедно влязахме,просто като братя сме,заради него влязах и аз войник,да не е сам,като ни изследваха се базикахме един друг - гледай еднаква кръвна група,рядка,може да сме били и истински родни братя,тоя вика ако стане лошо нещо да не се тревожа....ако не е съдба това пък просто не знам

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз лично, се гордея с няколко мои постижения, както и с това, че съм българин!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Гордея се с Liverpool

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Преди повече от година и половина една моя съученичка почина малко преди започването на първия час. Беше болна от неизлечима болест, но ние не знаехме. Беше адски травмиращо за всички и аз и още 3 съученички решихме, че трябва да направим нещо, с което да помогнем на някое друго дете в същото положение. Организирахме благотворителен концерт. Беше най-трудното нещо, което съм правила през живота си, защото бях само в 10-ти клас. Всеки казваше, че е изгубена кауза, че няма смисъл, но ние продължавахме да опитваме. Написах писмо до в-к 24 часа. От там Наталия от "Море от любов" се свърза с мен и ме попита с какво може да ни помогне. Аз и обясних, че ни трябва някой известен певец за концерта. Поканихме Графа. След 3 месеца организация на концерта участниците бяха много - Графа, Веселин Маринов, Вероника, Драго Драганов и разни местни групи. Останалите участници, освен Графа се свързаха сами с нас. Събрахме 2 500 души в Двореца на културата и спорта и чувството беше повече от уникално, още повече че аз бях и водеща. Не мога да ви опиша как се чувствах, когато осъзнах, че сме сабрали 6 000 лв, които после дадохме на едно детенце, болно от същата болест, от която почина съученичката ни. Когато излязох пред всичките тези хора, мислех че ще си глътна граматиката и няма нищо да мога да кажа, но за щастие се справихме отлично. Това е нещото, което ще остане завинаги в съзнанието ми и никога няма да го забравя. Гордея се със себе си и с целия ми клас и с хората, които ни помогнаха да направим това нещо. От този ден насетне се опитвам да мисля най-вече за останалите, а след това за себе си, да ценя всеки един момент като за последен и да правя само добри неща!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    CooL^GirL^^^, нямам думи... =D> =D> =D> =D>
    Ако имаше повече хора като теб, светът щеше да е много по-добър...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Ако имаше повече хора като теб, светът щеше да е много по-добър...
    всъщност не, щеше да е ужасната скука

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: Има ли нещо, с което се гордеете и какво е то?

Не е като да няма с какво да се гордея... Гордея се, че бях в Холандия
    година и половоина и издържах, въпреки, че след 4 седмици знаех, че въобще не искам да съм там. Гордея се, че въпреки волята на майка ми се върнах в България, доказах, че мога да се грижа сама за себе си и и доказах, че не е била права в това, че се опита да ме задържи там. Минах през борбата с майка ми, издържах се съвсем сама цяла година и издържах въпреки, че тя през 3 4 дни ми се обаждаше и ми мърмореше все за нещо. Гордея се, че си издържах всички изпити и ме скъсаха веднъж само по математика, но след това искарах 4ка. Радвам се, че мога да приема мисълта, че мога да отида пак в Холандия за малко, без да се смачкам, пак ми предстоят изпити и изобщо...с две думи, гордея се, че не позвоолих на живота и обстоятелствата да ме смачкат, не станах парцал, станах само по- добра И продължавам напред.

Give me your best shot motherfucker!

Аз се гордея с много неща, но мисля че истинската гордост за мен те първа ще дойде

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Преди повече от година и половина една моя съученичка почина малко преди започването на първия час. Беше болна от неизлечима болест, но ние не знаехме. Беше адски травмиращо за всички и аз и още 3 съученички решихме, че трябва да направим нещо, с което да помогнем на някое друго дете в същото положение. Организирахме благотворителен концерт. Беше най-трудното нещо, което съм правила през живота си, защото бях само в 10-ти клас. Всеки казваше, че е изгубена кауза, че няма смисъл, но ние продължавахме да опитваме. Написах писмо до в-к 24 часа. От там Наталия от "Море от любов" се свърза с мен и ме попита с какво може да ни помогне. Аз и обясних, че ни трябва някой известен певец за концерта. Поканихме Графа. След 3 месеца организация на концерта участниците бяха много - Графа, Веселин Маринов, Вероника, Драго Драганов и разни местни групи. Останалите участници, освен Графа се свързаха сами с нас. Събрахме 2 500 души в Двореца на културата и спорта и чувството беше повече от уникално, още повече че аз бях и водеща. Не мога да ви опиша как се чувствах, когато осъзнах, че сме сабрали 6 000 лв, които после дадохме на едно детенце, болно от същата болест, от която почина съученичката ни. Когато излязох пред всичките тези хора, мислех че ще си глътна граматиката и няма нищо да мога да кажа, но за щастие се справихме отлично. Това е нещото, което ще остане завинаги в съзнанието ми и никога няма да го забравя. Гордея се със себе си и с целия ми клас и с хората, които ни помогнаха да направим това нещо. От този ден насетне се опитвам да мисля най-вече за останалите, а след това за себе си, да ценя всеки един момент като за последен и да правя само добри неща!
    Това беше доста отдавна,ама го гледах по телевизията.Разказаха същата история.
    Аз...Малко ме е срам,но нямам с какво да се гордея Просто....малка съм и се занимавам само с простотии....Ще порастна и ще направя велики неща
    i azz taka oba4e prosto Cool Girl ti si super !!!!

az lichno se gordeq s character-a si na SilkRoad online

Голям фен
    Град
    sf
    gordeq se s obicite si!
    ina4e se gordeq s nqkolko razkaza,koito sum napisala i dori v momenta edin ot tqh,koito napisah predi nqkolko dni po4ti obikoli cqloto u4ili6te.
    ina4e se gordeq s mozuka si,ne e mn skromno,no e taka.

fake
    Guest
    ^ с кое с кое

аз се чудя сега...с какво ли се гордея всъщност...бих се гордяла единствено с нещо, което съм постигнала сама и съм положила усилия, за да стане...пък все някой ми е помагал в нещата, които съм правила досега и общо взето май нямам с какво особено да се гордея.
    просто се гордея, че съществува човек като мен

Супер фен
    гордея се със себе си ахахха леле как прозвуча.. искам да кажа че се гордея с това че съществувам и че живея живота си както аз си поискам без да сде саобразявам с хората.. щото повечето хора си пропиляват живота и не виждат хубавата му страна и забавленията.. та се гордея че имам начин да си разпускам и че съм щастлива в мизерния си жалък животец .. радвам се.. да !!!

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

vuh mi gordeq se 4e sum bulgarka.. i se gordeq s nedostatucite si.. te prosto sa.. unikum.. a i da ne zabravqm.. gordeq s e s priqtelite mi {{}}

Супер фен
    Град
    Bourgas
    с ни6то което съм направила не се гордея по простата при4ина 4е прая само простотии... аа гордея се със биуста ми...хах
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Фен
    Град
    Мездра
    Ми с външност не мога да са гордея ама много хора са ми казвали ,че имам много як характер и можеби с това се гордея

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз се гордея с нещо не много особено.Просто аз и 2 мои съученички всяка година на накой празник събираме пари и къкъваме разни неща ( топки , дрехи , изграчки , учебници , книжки , тетрадки и т.н. ) за да зарадваме децата лишени от родителски грижи.Преди седмица в училище направихме благотворителна акция . Събирахме дрешки играчки и такива и после ги закарахме в един дом близо до Харманли . Ако можехте да видите щасливите погледи на децата.Те бяха много щастливи.Ние им купихме и торта и сладки и напитки . И те много се радваха.За 3 години ние обиколихме 13 дома за деца или сираци или отделени от родителите им защото са бедни . Миналата година на Великден пак на едни деца в СОС детско селище , занесохме им великденски яйца . Направихме окраса . Подарихме на всяко дете плюшена играчка , даже някои деца се разплакаха , защото те никога не са получавали подарък и това е много тъжно . За сега се надявам и за напред да продължаваме да зарадваме дечица , защото наистина помислете за тях . Те си нямат никой . Намат кой да ги обича . Това е най-лошото което може да се случи на човек , да е захвърлен като боклук и на никой да не му пука за него .

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Аз се гордея с нещо не много особено.Просто аз и 2 мои съученички всяка година на накой празник събираме пари и къкъваме разни неща ( топки , дрехи , изграчки , учебници , книжки , тетрадки и т.н. ) за да зарадваме децата лишени от родителски грижи.Преди седмица в училище направихме благотворителна акция . Събирахме дрешки играчки и такива и после ги закарахме в един дом близо до Харманли . Ако можехте да видите щасливите погледи на децата.Те бяха много щастливи.Ние им купихме и торта и сладки и напитки . И те много се радваха.За 3 години ние обиколихме 13 дома за деца или сираци или отделени от родителите им защото са бедни . Миналата година на Великден пак на едни деца в СОС детско селище , занесохме им великденски яйца . Направихме окраса . Подарихме на всяко дете плюшена играчка , даже някои деца се разплакаха , защото те никога не са получавали подарък и това е много тъжно . За сега се надявам и за напред да продължаваме да зарадваме дечица , защото наистина помислете за тях . Те си нямат никой . Намат кой да ги обича . Това е най-лошото което може да се случи на човек , да е захвърлен като боклук и на никой да не му пука за него .
    =D>

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi gordeq se s bronzoviq medal koito spe4elih po sportni tanci i 4 mqsto koeto zaehme s partniora mi na tenis na masa!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен
    Не обичам да се хваля с постижения понеже съм скромен човечец. Тея които трябва си знаят кво ъм постигнал .
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Не обичам да се хваля с постижения понеже съм скромен човечец. Тея които трябва си знаят кво ъм постигнал .
    Тогава поста ти в темата е абсолютно излишен.. можеш да го махнеш

Супер фен
    Темата е има ли нещо което съм постигнал - аз отговарям - Има. Яж ми чуролийката \/
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си