- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- СЛОВАКИЯ-БЪЛГАРИЯ
Мнения и прогнози за този мач, можете да пишете тук.
Без играчи, като Мартин Петров, Стенли, Лусио Вагнер, Емил Ангелов, Елин Топузаков ще ни бъде доста трудно срещу словенците. Въпреки всичко, моите прогнози са:
0:1 или 1:2.
НАПРЕД БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!![]()
slovaci, ne slovenci. A po temata 0:0 ili 1:1
никакво значение няма тия мачове....
тука и Того може да победи бразилия,така че прогнозите са абсолютно излишни...
Slovakia 3 - 1 Bulgaria е тва става като играят прасетата и КСП е най-великия треньор![]()
чакаме първия ти пост,който да не е свързан с ЦСКА :Щ!
Просто казвам колко сте "добри"...
понеже въпросния ти идол е много добър нали.....
![]()
Еми най-добрия защитник в БГ..Първоначално написано от maldini
ясно....
няма абсолютно никакъв смисъл да споря с пристрастен фен кат тебе....
сигурно и бижутерО е най-добрия нападател![]()
Ахаха тоя несъизмеримия ли бе? Само аз ли забелязвам че има някаква странна пропорция между главата и тялото на Топузаков? А пък за самочуствието му да не говорим..Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
ДА не почвам аз да говоря за ваще играчи....
Събраха се "играчите" на цС*ка и КСП и стана...
може да нямаме по-добър отбор за момента,но определено топчо не е най-добрия защитник в България.....![]()
а кой е???Първоначално написано от maldini
Валентин Илиев,Игор Томашич......
Фалентин Илиеф АхаХА тоя смешник...Игор е добър ,но говоря за българин ,не само да има БГ паспорт..Първоначално написано от maldini
ПРЕСТАНЕТЕ СЪС СПОРОВЕТЕ МЕЖДУ ЛЕВСКАРИ И ЦСКАРИ!!! ИМА МНОГО ДРУГИ ТЕМИ, КЪДЕТО ДА СПОРИТЕ СВОБОДНО!
Ясно е, че нито футболистите, с изключението на няколко много добри изяви, нито Стоичков, са си свършили работата, този път.![]()
Мача не съм го гледал, но горе-долу успях да разбера за какво става въпрос.
Дано в предстоящите квалификации, се представим по коренно различен начин.
Пожелавам скорошно възстановяване на Марто и завръшане на Стенли.![]()
Единственото нещо ,което може да оправи отбора е КСП да се откаже ЗАВИНАГИ да бъде треньор...
и какво му е смешното на валентин илиев?
не гледай толкова пристрастно на нещата....
nai dobrite BG za6titnici spored men v momenta sa Tunchev i Stanislav Angelov
хах дам тях ги забравих.....Първоначално написано от PR0
тунчев се превръща нещо като голмайстор на ЦСКА,а пък Станислав ангелов се представя доста добре в левски в ШЛ....
особено в мача срещу барса той беше единствения,който не се притесняваше от това,че играеше на Камп Ноу....
а за пчелата....
умнико ние не обсъждаме ЦСКА и Левски,а най-добрия защитник в българия,което си има доста общо и с националния отбор,защото те играят там....
така,че аре кат няма кво да кажеш да си мълчиш,а?
Говорим си за централни защитници! Нали???
Фалентин ИлиеФ става горе-долу за защитник ,ама само с по-слаби отбори в по важни мачове е...А извинивай вие нямате важни мачове...Тоя веднъж го гледам на Витошка излиза от некъв магазин и дръжи 20 лв и вижда някъв просяк ,бърка си в джоба и му даде 1 ст...![]()
![]()
за националния е нямало мач,в който да е провалил нещо.....Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
срещу Бешикташ имаше вина за втория гол,но само дотолкова....
Играта ни отново беше посредствена-три гола доста пропуски на словаците-може оначе най лошото е че Кишишев е с контузия.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
То в националния и да провали или не се 1..Първоначално написано от maldini
Щото защитата най-малкия проблем...
Баааахти и хорат...от дума не разбират! не, че аз разбжирам, ама това е друга тема.
Предлагам темата да бъде затворена.![]()