Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
Ko protiw imate????? Kyto ima kvo da pokaje sh6e go prai !Vie tyka ste sa subrali niakwi gadni metali pak!!! Az lich4no iam takiva snimki i sa gordeia!
Awe vij sa ne te poznavma nishto lichno ama mi se struvahs nekfa ligava 12 godishna pikla koqto bez da znae kakvo da kaje (napishe) si otvarq ustata...(ako ne e taka izvinqvai) Ama q se zamisli momiche na 12-13 godini kakvo moje da ti pokaje....???? Noramlnite deca na teq godini si igartq s kukli i psoeldnoto za koeto se seshtat e da si kachavt snimki po sutien v neta..Da ok i az imam takiva snimki obache sum malko po golqma koeto ne me oravdava obache sum gi davala teq snimki smao na moi fr koeto qvno mi e bilo grehskata zahstoto sega gi imat mn hora..Obache q se postavi za malko na mqstoto na roditelite na teq deca...mislish si deteto ti kolko e dobro primerno i tn vlizahs v neta i sluschaino q vijdahs na nqkoi siat za zapoznanstva po sutien nqma li d ati stane gadno...???Nedei da se izkazvahs tolkova priburzano purvo pomisli malko...nerazbrah koe mu e za gordost na tfa che iamsh takiva snimki ama ok...