- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женски оргазъм
Момичета,като изпитате оргазъм,изпразвате ли се като момчетата или поне овлажнявате ли се силно?
И по какво човек може да разбере че сте свършили?
taka...az se zaemam da ti obqsnqmomichetata ne se izprazvat,no sled orgazam silno se ovlajnqvat. Emociite pri poluchavane na orgazym sa mn individualni ako poznavash dobre momicheto i si go pravil mn pyti s neq lesno mojesh da razberesh :P
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
При мен е по-различно по време на оргазмът съм влажна-направо ужас,а после не,защото изхвърлям така да се каже цялата влага посредством свиванията на влагалището.След оргазъм гаджето казва,че устните ми са меки,а аз се чувствам като бита с мокър парцал и доста изтощена,ама така доволно изтощена. Ако после ще правим секс ми трябват няколко минути да се осъзная,защото имам чувството че ще припадна-вие ми се свят,ушите ми бучат и ми се доревава.Абе странна работа съм аз-първите пъти плаших гаджето и той си мислше,че нещо е сбъркал,ама сега знае,ча просто се разтоварвам и физически и емоционално.
ам и аз си мислих 4е не се изпразват .. ама сгреших.. в смисъл самата дума изпразване не е то4на.. гледах едно филм4е не е като тези след 00:00.. образователен е .. там жените след оргазъм пускаха (направо пръскаха) те4ност.. мисля 4е се казваше мазга охх не съм сигурна...
а доколкото до темата .. аз при оргазъм само съм мн влажна и 4увствителна не съм отделяла от соковете си .. 4ак в такива коли4ества ...
Да .. но главичката принципно е мн чувствителна, а след едночасова употреба пък да не говорим ..Първоначално написано от krem4et0
Kitana
Тва дет си го гледала е измислица, жените предварително са си вкарали тези течносит ( не питай как ) и така .. иначе жената се 'празни' но е много по-малко и течноста рядко има някакъв цвят ..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Аз лично силно се овлажнявам...
http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=157
ето тук една статия по въпроса с "женската еякулация"![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
wooooow 4akai za6to kazva6 4e e ujas tva ne go razbrah naprimer priqtelkata mi kato se ovlajni na men mi stava o6te po priqtno ne mislq 4e tva e ujasnoПървоначално написано от krem4et0
![]()
Има такива теми. Особено за женския оргазъм..а относно "изпразването"...е рядко явление![]()
Кво ЦАПА ми е много интересно ...Първоначално написано от krem4et0
сигурно си болна от нещо за да е така
![]()
мии овлажнявам се силно амии то си личи аз лично си казвам пък и се усеща .. после съм малко като уморена и ми трябват 5 мин да се погушкаме само да си почина![]()
Ами овлажнявам се естествено. Не 4ак така 4е да остават някви мокри петна или да ми се сти4а по краката но си се овлажнявам..
![]()
Робинята на Quench