.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

John1
    Guest

Женски оргазъм

Момичета,като изпитате оргазъм,изпразвате ли се като момчетата или поне овлажнявате ли се силно?
    И по какво човек може да разбере че сте свършили?

taka...az se zaemam da ti obqsnq momichetata ne se izprazvat,no sled orgazam silno se ovlajnqvat. Emociite pri poluchavane na orgazym sa mn individualni ako poznavash dobre momicheto i si go pravil mn pyti s neq lesno mojesh da razberesh :P
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При мен е по-различно по време на оргазмът съм влажна-направо ужас,а после не,защото изхвърлям така да се каже цялата влага посредством свиванията на влагалището.След оргазъм гаджето казва,че устните ми са меки,а аз се чувствам като бита с мокър парцал и доста изтощена,ама така доволно изтощена. Ако после ще правим секс ми трябват няколко минути да се осъзная,защото имам чувството че ще припадна-вие ми се свят,ушите ми бучат и ми се доревава.Абе странна работа съм аз-първите пъти плаших гаджето и той си мислше,че нещо е сбъркал,ама сега знае,ча просто се разтоварвам и физически и емоционално.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ам и аз си мислих 4е не се изпразват .. ама сгреших.. в смисъл самата дума изпразване не е то4на.. гледах едно филм4е не е като тези след 00:00.. образователен е .. там жените след оргазъм пускаха (направо пръскаха) те4ност.. мисля 4е се казваше мазга охх не съм сигурна...
    а доколкото до темата .. аз при оргазъм само съм мн влажна и 4увствителна не съм отделяла от соковете си .. 4ак в такива коли4ества ...

Град
    Свищов
    О,забравих-половите ми органи стават болезнено чувствителни и ме боли при всеки допир. Чувала съм,че и при момчетата е така с главичката на пениса. Вярно ли е?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    О,забравих-половите ми органи стават болезнено чувствителни и ме боли при всеки допир. Чувала съм,че и при момчетата е така с главичката на пениса. Вярно ли е?
    Да .. но главичката принципно е мн чувствителна, а след едночасова употреба пък да не говорим ..

Kitana

Тва дет си го гледала е измислица, жените предварително са си вкарали тези течносит ( не питай как ) и така .. иначе жената се 'празни' но е много по-малко и течноста рядко има някакъв цвят ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз лично силно се овлажнявам...
    http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=157
    ето тук една статия по въпроса с "женската еякулация"
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    pleven d'ge
    При мен е по-различно по време на оргазмът съм влажна-направо ужас,
    wooooow 4akai za6to kazva6 4e e ujas tva ne go razbrah naprimer priqtelkata mi kato se ovlajni na men mi stava o6te po priqtno ne mislq 4e tva e ujasno

Град
    Свищов
    Е,знам че мъжете го обичат-пръсто е нереално много. А и много цапа чаршафите!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Има такива теми. Особено за женския оргазъм..а относно "изпразването"...е рядко явление

Guest
    Кво ЦАПА ми е много интересно ... сигурно си болна от нещо за да е така

Голям фен
    Град
    Бургас
    мии овлажнявам се силно амии то си личи аз лично си казвам пък и се усеща .. после съм малко като уморена и ми трябват 5 мин да се погушкаме само да си почина

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кво ЦАПА ми е много интересно ... сигурно си болна от нещо за да е така
    Ами стават мокри петна. не знам после какво си казва майка му-тези пак са правили секс-аман писна ми да й пера нещата сигурно. Просто ми става кофти като се получи така.А и понякога кървя-това не е комфортно!

Мега фен
    Град
    SF
    Ами овлажнявам се естествено. Не 4ак така 4е да остават някви мокри петна или да ми се сти4а по краката но си се овлажнявам..

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си