Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Аз съм на 20 и наскоро станах млад татко на син .Когато се разбра,че мойта е бременна майка и каза да абортира или да се маха и аз си я прибрах доволно,че дори се ожених за нея(тя е на 18 ).Най-щастливия ми миг в живота беше когато кръстихме сина на мое име,просто невероятно усещане е,да знаеш,че момченцето ти те чака в къщи при жената която обичаш.Направо летя като ходя,все съм всел,следвам висше и работя,нищо не ми тежи.Просто споделям,не се сдържах,исках да кажа само,че няма нищо фатално,фатално е само когато някой умре
Фатално е, фатално е. Ако нямаш любим 4овек до себе си да те подкрепя, ако семейството откаже да ти помага. Да родиш дете и да го отгледаш на 15 обръжа живота ти с краката нагоре. Та на 15 ти самата си още дете! И не можеш да поемеш такава отговорност. На 15 авторката е още в гимназия, техните изцяло се грижат за нея а приятелят й едва ли ще е готов да се обвърже с нещо толкова сериозно като брак и семейство
Фатално е ако това дете се появи на света и не му се даде вси4ко необходимо, ако не е отгледано в сигурна среда и с любов. Фатално е защото то4но така се става след това я наркоман, я престъпник, я нещо по-лошо - защото родителите ти са те направили когато все още са били прекалено малки да имат деца и вси4ко в крайна сметка си рефлектира върху теб в бъдеще.