Az sum ubedena,4e go obi4am.Mnogo puti sum se zamislqla nad tova i vinagi sum stigala do izvoda,4e go obi4am. A i naistina-toi moje da se kaje mi e purviq v smisul takuv,4e purvoto mom4e kum koeto izpitvam nqkakvi 4uvstva... Mi nie uj ne pozvolqvame opitvame se da oburnem grub na vsi4ki horski mneniq i t.n., no napravo se izumih kolko podli mogat da budat horata v dne6no vreme... Ne sum si i predstavqla,4e ima tolkova zloba v tqh... Pravqt i nevazmojnoto za da ni razdelqt-kakvi li ne gluposti po moi adres se govorqt,kakvi li ne prostotii... vupreki tova uspqhme da ukrepim gore dolu otnovo vruzkata,no tazi sutrin se sdurpahme za nqkakva pulna glupost... to4no togava doide momenta s bezrazli4ieto... imah 4uvstvoto,4e ne mi puka za ni6to... sled tova prez denq kato se zamislih nad ne6tata i osuznah,4e mi lipsva mnogo Posuvetvah se s edni priqtelki i te su6to mi kazaha,4e bilo napulno normalno,za6toto kogato si s 1 4ovek dulgo vreme idvat periodi kogato si omruzvate i za moment se 4uvstvate vse edno ne ste si nikakvi,no sled tova vsi4ko se opravqlo... Na men za 1-vi put do sega mi se slu4va sled na6a karanica takova ne6to... 6te vidim zanapred kak 6te e.Mnogo blagodarq za mneniqta!