Цитирай Първоначално написано от anito.sl
непрекъснатото отстояване на връзката понякога наистина уморява. когато от всякъде всички те напират и правят и невъзможното да раздалите отношенията си, идва момент в който това писва. човек се бори, но понякога силите не винаги стигат.
все пак се опитайте да пооправите нещата. щом го обичаш събери сили и смелост и му покажи, че си готова да продължите да се борите. дано това му послужи като стимул
Az non-stop mu pokazvam,4e go obi4am - pravq si4ko za nego absoliutno si4ko... Abe problema e tam,4e edno negovo biv6o gadje mu e kazalo,4e go obi4a i toi sega e super oburkan sqka6...ne znae kakvo da pravi,za6toto sa bili dosta blizki priqteli i sled vruzkata im... Toi mi kazva,4e me obi4a,no ne znae kak da postupi s vapronsoto momi4e za6toto ne moje prosto ei taka da q otsviri... i donqkude go razbiram,no taka az se poburkvam za6toto znam,4e vseki den ob6to vzeto sa zaedno (v edin klas sa),a i tq mai si pada leko ku*vi4ka i ... govorih s hora,koito q poznavat li4no i te mi kazaha,4e kogato si goni celite stavala dosta podla i edva li ne bila gotova na si4ko,za da uspee... Tva mn me pritesni za6toto tq znae,4e toi hodi s men,no qvno nqma da spre da go svalq,da mu kazva,4e go obi4a i t.n. Ot togava toi sqka6 se promeni-stana kato 4e li- po-studen nqkak po-razli4en... Kazva mi "kvo ti puka vajnoto e,4e nie se obi4ame i sme zaedno".Taka e ama kato znam,4e tq e tam s nego i ne spira da mu se natiska i napravo se poburkvam Nie,4e si imame razni raznoglasiq taka e,no sega polojenieto stava vse po-slojno,a az ve4e ne znam kakvo da pravq Moje i to4no zaradi tova za moment vsi4ko da mi e stanalo bezrazli4no nz... Sega ve4e use6tam,4e mi lipsva,4e si go obi4am...