- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бельо носите?
И какво бельо предпочитате да носи гаджето ви?
Въпросите са към момичетата и момчетата.
Аз нося боксерки,много са удобни и по комфортни от слиповете,
предпочитам приятелката ми да носи прашки,защото са мн секси![]()
BasiC ThuGoNoMicS
То секси добре ама нея питаш ли я като и влезе он'ва ластиче...
по темата : аз нося само боксери .. винаги .. по сяко време .
"Всички болести
идват от ядове,
а ядовете
от гадове"
Priqtelq mi nosi bokserki,koeto me kefi .
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
priqtelq mi nosi tigrovi prashki seki den!az nosq bizonovi
![]()
az nosq bokserki ... za Neq predpochitam prashki ili bokserki
Yupeeee !
AZ NOSQ bokserki za6toto me kefqt mn i sa udobni
Az nosq kiloti, za6toto gadjeto mi ne iska drugite mom4eta da mi gledat zadnika, a toi nosi pra6ki, za6toto ima mn, mn sexy dupence i iskam da mu go vijdam neprekysnato![]()
ae
tva za bokserkite ne me kefi mnooo
ti izliza prez kra4olaa
Аз нося боксерки...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
az nosq prajki,a toi bokserki.
moq nevinnost i greh.....
priqtelqt mi nosi bokserki i tova mn mi haresva a ina4e za amen toi predpo4ita bokserki
Аз предпочитам да нося боксерки.А и смятам че също са секси.
Едни плитки и изрязани боксерки...прилепнали по дупето.Че какво не му харесваш на това?предпочитам приятелката ми да носи прашки,защото са мн секси CoolЗа мъжко бельо също предпочитам боксерките, слипове не харесвам.
Че защо трябва да ти излиза през крачола?Има много хубави модели, еластични биксерки плътно по тялото.Стилно е,изглежда мн добре...и доста сексиtva za bokserkite ne me kefi mnooo
ti izliza prez kra4olaa![]()
ami gajeto mi nosi i bokserki i slipove a az pra6ki i bokserki ama bokserkite sa s mn niska taliq izrqzani i prilepnali plutno....![]()
q sum s napoleonki, pa jenata s ga6ti ot zeblo. ne sme po luksa
нося боксерки(платно по тялото ,а не от ония "фарчащите") ,а за гаджето ...oще не ми е показала с какво белио е
![]()
az sum na prashki i bokserki
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
И аз съм с боксерки ама както казаха по горе от тез хубавите ластичните.
И аз еластични боксерки \/ А моята половинка носи и боксерки и прашки с еднакъв ефект - ПОДЛУДЯВА МЕ....
![]()
![]()
![]()
Аз по принцип нося прашки и женски боксерки!
А за приятеля ми е желателно да е с боксерки!По-яко е просто!
Аз нося прашки , а приятеля ми боксерки.
За мен - боксерки - I feel so freee!
За момичето - не харесвам прашкипредпочитам бикини \
/ !
пф, аз пък не се кефя нито на прашки, нито на боксерки, мойте си гащички са изрязани като бикини, но плитки като.. като... а бе много плиткиа за мъжкото бельо.. fuck! не мога да ги опиша, но не са впити, нито са някви ветреещи се, малко приличат на бански, но са къси като шорти.. лелее много омазано стана.. айде стига толкова..
![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Моето бельо е в черен цвят. Като тип, преобладават боксерките, които задължително трябва да са еластични, адски мразя разпуснатите, убиват ме, когато нося по-тесни дънки, а лятото обичам да се разхождам без бельо \/
Приятелката ми....обожавам изрязани боксерки, както и прашки, но вкусовете ни толкова съвпадат, че тя обича аз да и избирам бельото, а аз се възползвам и и подарявам - обичам да има за всеки случай по нещо![]()
...
Я кажете хубава марка мъжки боксерки, ама такива че да не ми стягат на топките. Сега ходя с някакви турски слипове, дето са много зле.
Огънят е добър слуга и лош господар.