- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Poredniqt gaf-za penisa...
Dam Vsi4ki temi 4etox ,daje imashe nqkoi interesni...otnosno razmera,moqt slu4ai beshe 4e tukmo po4vam da go pravq s priatelkata mi za 1vi put s neq[ nito za men nito za neq i e za 1vi put ] vkarvam go i tq me pita "samo tolkova li mojesh ? " Razbi me totalno vi kazvam Penisa mi ne e maluk 15cm e Napulno dostatu4en i az ne se kompleksiram na tazi tema tui kato mi e 14 cm debel i mislq 4e mi e dostatu4en,da ne kaje i idealen,ta problema beshe kato mi go kaza tva tq mi smukna samo4uvstvieto ,kato ne mi se beshe slu4avalo [-o< i si vikam dai da vi pitam az vas ,tva normalno li e 15 cm da ne i stigat 4e sq se 4udq kvo da pravq,ne sa li dostatu4no ,nz ,zashto ste tolkova kaprizni momi4etata v tva otnoshenie nerazbiram ?
лакома путка е била.. няма значения заеби я търси следващата!
Хахахах..спокойно бе! Идеален си е даже. Туй май е най-добрия размер бих казал аз. Може би от позата е било. тя не ти е позволила достатъчно дълбоко проникване. В каква поза бяхте аз да попитам?
може да не ти е бил в добра ерекция.. а на нея да и е била мн разширенаи за това да и се е видял малък.. ае не се ядосвай майнаата и! тъпото е че дори и да си го е помислила тфа не е трябвало да го казва.. мисля че е супер нетактична
Аз за тва казвам първия път с нова такава мадама да я накараш да ти духа и да й свършиш в устата .. поне ще знаеш, че така няма да приказва после наляво-надясно ..
То много неща може да са билиПървоначално написано от panterata
Кое да е й (а не"и") било разширено (нещо с разширител ли си е играла?)Първоначално написано от panterata
Че тя гледала ли го е? Аз мислех че го е усещалаПървоначално написано от panterata
Той ядосва ли се? И защо я отхвърли така бързо и лесно? За него може и да значи нещо!Първоначално написано от panterata
Да, тук си права (теоритично), може да го е казала без да го помисли.Първоначално написано от panterata
Ти вече започна и да мислиш...браво, отбелязваме напредък!Първоначално написано от panterata
Да ти кажа..всички мислим...а и мислим като теб..(или ти като нас)
Neznam xora,po4uvstvax se kofti,znam 4e razmera e to4no normalen,mislq 4e e dostatu4en ,nito maluk nito golqm,no sled kato mi go kaza tva se zamislix i sq malko mi e kofti![]()
Аз смятам , че ако тя има чувства към теб , размерът не би бил от такова огромно значение! Тъй че не се комплексирай!
Съжелявам пич, май не си попаднал на момиче... При 15 см пенис проблема вероятно е в нея. Сигурно е като кофа широка. Кажи й, че няма откъде да вземеш кюнец, че с него да я задоволиш!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neznam pi4 mislq 4e tq malko e prekalila ,razmera ti e "zlatnata sreda" i e napulno dostatu4en da i dostavish udovolstvie ne gi razbiram takiva momi4eta ,opit li nqmat ili se zablujdavat nz,debelinata ti sushto e mnogo dobra => 4e pri4inata pone v otnoshenie na penisa ne e v teb,dr. e vuprosa kak rabotish s nego![]()
lele bulgar4e,mn me kefi6,kogato stane6 zaqdliv,mn e sexy!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
кой ти говори за чувства; човека е имал само интимен контактПървоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Ako drug put mi go kaje pak tva kakvo da i kaja daite savet da i kaja li kolko mi e ili da izluja s po golqm ili kajete neshto..
Според мен размера ти е супер.Идеалната за мен дължина (както и за много други момичета) е м/у 15 и 17-18 см.Няма от какво да се притесняваш!
виж са... 17-18 см. пенисите са нормални и бих казала идеални![]()
към 15 см. би трябвало да не е зле, но да компенсираш с издръжливост
над 19 см. вече са големи пениси и те са доста рядко явление, и от личен опит го знам![]()
общо взето, не се шашардисвай толкова, проблема не е само в теб, а и в момичето. все пак секса е от 2-ма най-малко.
Интересна си ми,ама от постовете ти ми се струва,че си по девствена от умрял кон.Първо се правиш на разбирачка,после се правиш на курва,като казваш,че от ОПИТ знаеш,а по едно време казваш,към 15см БИ трябвало да е добре,17-18см били нормалните пениси,което е страшно учудващо,щото такива пениси имат малко хора.Та незнам къв опит имаш и с кво,ама ми стана смешно кат чета простащините ти,щот си личи,че си виждала пенис само на монитора!Първоначално написано от готина мацка
abe Аз съм БЪЛГАРЧЕ kreten takuv.kvo se pravi6 na umen ( tX rulZzzZz ) stiga si go kopiral,nameri si sobstven stil![]()
Ми ше го прай с момиче дето има чувства и сичко ще е окПървоначално написано от Jody
![]()
Айде аз ще се заяждам с теб, а после ще изконсумираме моята енергия натрупана от заяждането, а ти възбудата ек сексапилността миПървоначално написано от lady_bird
стига да не ми кажеш "кеф" по някое време, че ще развалиш всичко
E huu nai mi e interesno momi4etata kak razbirat kolko e cm e huq mu >? Ot gledna to4ka na tova 4e razlika ot 1.5 do 2 bix kazal 4e ne nito zabelejima nito reshavashta...AKo e tva mi go obqsnite evala...Imam 4uvstvoto 4e za [ golqma 4ast ot F-ovete ] kato vidqt nqkoe mom4e i are vadqt liniikata i merqt..kak razbirate.. nz..![]()
![]()
Абе за какво не и набута некой клон![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!