.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    София

как да намерим!

Аз и моята мацка сме решили да направим тройка с още един мъж, тоест момче и се чудя специално аз от къде да го намерим щото все пак не става да спра някой на улицата и да го офертирам. Пък и тя иска да е 15-18г. Е идеи имате ли!?

Майн
    Guest
    Варианта да го търсиш у форуми е по-зле отколкото на улицата ако питаш мен. Ти приятели нямаш ли? Тройката е изконния мокър сън на всеки тинейджър, така че едва ли ще срещнеш особено трудности.

Град
    София
    E това е един малък проблем, че не искам да е с познат или приятел!

Re: как да намерим!

Цитирай Първоначално написано от amarno
    Аз и моята мацка сме решили да направим тройка с още един мъж, тоест момче и се чудя специално аз от къде да го намерим щото все пак не става да спра някой на улицата и да го офертирам. Пък и тя иска да е 15-18г. Е идеи имате ли!?
    Ем много жалко за вас.. тъй като съм от женски пол.
    Но и да не бях, пак нямаше да се занимавам точно с вас двамата. Никой няма да ви върже, като разбере, че не знаеш къде да си намериш някой да оправи приятелката ти. Светът няма да може да понесе трети като вас, така че ще си останете двамата сами, докато не си народите куп деца. Заедно с тях ще сформирате едно семейство-мухльовци, които ще се съвокопляват помежду си, щото няма да знят къде да си намерят някой да ги оправи.

АнДеЙ
    Guest
    Наистина не знам що за мъж си, при положение че търсиш някой да плесне жена ти пред теб... а може би искаш да опиташ с мъж, но те е срам да си признаеш....

Майн
    Guest
    Андей... не е чак толкова странно. Имах един познат който с гаджето си доста разкрепостено, и бяха пробвали туй и после каза "Копеле, никога не съм осъзнавал колко много я обичам, докато не видях друг да я чука". Тъй, че явно си има и добрите страни.

AMAH`oT`KypBu
    Guest

:)

Bace, tui kato gledam oshte nikoi ne se e obadil, reshih da se kandidatiram...malko po golqm sum ot iskanata vuzrast, ama za smetka na tova sum mladolik i ne si licha
    A za tfa koeto kazvat drugite, che si tup, prost, jaluk ili kakvoto i da e...opredeleno si lichni che deteto si e dete...tfa se naricha nestandarten sex, sex koito samo i edinstveno hora s razkreposteno mislene mogat da pravqt, i e neshto suvsem normalno...raznoobrazieto nikoga ne idva v poveche...tui che izobshto da ne ti puka koi kakvo govori...a i kakto kaza Main predi mene...tova probvane v nqkoi sluchai dori zasilva chuvstvata ti kum choveka...vqrno moje da ima i nqkakuv otricatelen efekt, NO...vsqko neshto v toq jivot e taka...tui che...ako iskash mojem da PM da se dorazberem, da ne stava izlishna dundaniq tuka i da slusham i da cheta gluposti ot nedorasli tiineidjuri, koeto samo shte me podrazni dostatuchno...

Еди кой си
    Guest
    Аз съм съгласен! Напиши си майла и ще се разберем!

Повече от фен
    vzemi nqkoi fr

Голям фен
    Град
    Бургас
    вземете някой познат

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Отидете на някой купон, нашорайте се и поканете някого с вас, който изглежда, че може да се навие. Отидете в някоя стая, заключете се и гледай как тоя чука здраво приятелката ти без да му мигне окото и тя се кефи. После и ти си я оправи ии така... Оттам нататък си правете каквито си искате неща... Не, не се бъзикам, според мен това е най-добрият вариант. А и особено ако оня си е пийнал, ще се навие одма.
    Различни хора, различни интереси...
    HardC0re and BDSM forever

AMAH`oT`KypBu
    Guest

:D

e shto edin sled drug, moje i dvamata ednovremenno...hem i na jenata shte i e po-dobre...

Фен
    Град
    pleven d'ge
    Цитирай Първоначално написано от АнДеЙ
    Наистина не знам що за мъж си, при положение че търсиш някой да плесне жена ти пред теб... а може би искаш да опиташ с мъж, но те е срам да си признаеш....
    xaxa suglasen sum kak puk da stanme da pozvolq na nqkoi da dokosne jena mi puk ka moli da prai sex s neq tva ozna4ava 4e 6te go ubiq na mqsto ne 4e sum revniv ama ako nqkoi mi dokosne priqtelkata 6te mina kato valek prez nego a otnosno temata pi4 6te ti kaja ne6to kakto vinagi otkrovenno brutalen TI SI OTKA4IL BE NZ PUTKATA TI LI TE E NAKARAMA DA SI NAMERITE TRETI 4OVEK 6TOM 6TE E MUJ ZNA4I PROSTO NA MACKATA TI I SE E DOEBALO S NQKOI DRUG XAXAXX MNOO SUJALQVAM BATKA GUBI6

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си