Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
nevej metal! izkam da kaja ot kyde trygna twa mi mnenie za metala!1 ako ne ste ch4eli temata koiaqt napisah predi vreme za metala kojto ni stresnaa s mojte friendki edna vech4er!!!
Всеки си има начин на танцуване, всеки се клати така както усеща музиката!Чалгарите си въртят задниците, метълите тресат глави и развяват буйни гриви....всеки има начин.Но както се каза по-горе "на всяка музика се танцува!", друг е въпроса как усещаш музиката и как го "показваш" чрез танца!Според мен чрез танците се показва и това как усещаш музиката.Лично аз много смешно танцувам, подскачам наляво надясно, куфея си....Метълите също танцуват.И то добре!А относно баладите-метълите правят едни от най-добрите балади (както се каза вече) и на тях доколкото знам се танцува!

Малдини е прав!Май имаш некви комплекси!Много ми е интересно дали си виждала/познаваш други метъли освен онзи дет те е "изплашил" (почвам да се съмнявам дали той ви е изплашил, или вие самички сте се изплашили)!Ако всичко, което си казала за метълите досега се оповава на факта, че някъф ви е стреснал.... А ти защо реши, че метълите не танцуват?