- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как една лезбийка .......
Как една лесбиика сваля едно нормално момиче и как един гей сваля едно нормално момче
Плс разкажете защото ми е мн чудно!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
де да знам
Ами привличане? Но май по вероятно ще да е ОТКАЧЕНА РАБОТА
Sigurno e smeshno..![]()
![]()
![]()
mi kakto vijdate qvno moje-kakto edno momi4e moje da se vpe4atli ot silnite ruce na edno mom4e i mujkoto mu izrajenie-taka i ot kosite i ustnite na edno momi4e :P:P:P .... no li4no az si podkrepqm mnenieto:OBI4AI PROTIVOPOLOJNIQ POL
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
mi ... kakto mom4e svalq momi4e i momi4e svalq mom4e....![]()
![]()
po sa6tiq na4in , nqma ni6to razli4no(osven polovete) opoznavat se , zabavlqvat se zaedno , flirtuvat i t.n
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
lost_girl
za6to pita6??!?!?!da ne si obarnala rezbata xaxaxaXAXAX![]()
√$ĨﭲKǿ
sladkata_ashli- ne sam q oburnala vse o6te ma znam li moje i da q oburna xaxaxa
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
hahahahahaahahahaПървоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az idin put vidqh dve lezbiiki i kato po4naha da se obrvat i razni dr raboti
i az stoq otsrani i gledam![]()
ми то на Вас момчетата Ви е много интересно като видите две лесбиики......като ги гледате направо си умирате от кеф
Скачай,че ще те изплющъ!
Ами да,както едно момиче сваля едно момче и обратното.Но не мисля че на нормалното момче/момиче ще му е приятно да бъде сваляно от гей/лесбийка.![]()
Umna Tema![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
e kfo puk ima pravo da pita vseki go pravi :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Гейовете - единия сваля гащите и лопва другия по челото
Лезбийките - и на мене ми е интересно...Още не знам..
много глупав въпрос. ми иди питай някои дето са обърнали резбата. ние тук сме нормални![]()
awe ne znam,ama nqkoi kato me drazni,mu kazvam che sym lesbiika.taka mlykvat i me ostavqt na mira da si vyrsha rabotata.
P.S.ne sym lesbiika,spoko![]()
да и мен някой като ме дразнеше му казвах че съм лезбо,сега си имам приятел и не се налагаПървоначално написано от fergieson
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
mi da shto nqkuf problemПървоначално написано от lost_girl
![]()
ми това сте вие момчетата извратени подли същества,на който не им пука за чуствата на момичетата
Скачай,че ще те изплющъ!
macko napravo t ise vuzhishtavam :PПървоначално написано от lost_girl
mn to4no go kaza :P