- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sexa li e nai-vajen?
Sexa li e nai-vajen???
Секса не е най-важен в една връзка,въпреки че той я укрепва.
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
То голяма връска ще е тогава ...Първоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Това ли е най-важното?Първоначално написано от koalka
![]()
Левски шампион але але!
"Всичко е от значение!"![]()
Аве бате ти да не живееш само да се чукаш... ебасиПървоначално написано от air_J
![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Любовта и секса вървят обикновено ръка за ръка. Ако секса е лош, връзката може и да се разпадне. И обратното, ако е добър, ще укрепва връзката.
2т. забрана за ползване на профил
ne
от всичко по много.. любов, скандал, секс.. екшън да става хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ne e nai vajnoto, no pak ako to4no toi kuca to vrazkata se razpada rano ili kasno...
xaxa , tova mi haresaПървоначално написано от Sensual
![]()
ami da ... taka e - vsichko e ot znachenie ... I az bqh na mnenie che liubovta e nai-vajna ,a che sexa e na vtoro mqsto ... no vsichko s techenie na vremeto se promenq ... za men veche e vajno kakto ednoto,taka i drugoto ... Razlikata pri nas jenite e che imame po-golqma nujda ot liubov , dokolkoto pri mujete e obratnoto - ot sex ... Taka vsichko se suchetava i neshtata sa na 6![]()
Ne e nai-vajnoto,no e edno OT nai-vajnite neshta.