- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- аве момичета кефи ли ви..
момче което има малка брадичка , или предпочитата по-брадати , или гладко избръсната , или леко набола - на 1-2 дена ?
на 1-2 дена е мнооо яко.. поне мене ме кефи.. но не повече
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Добре избръснат,защото когато приятеля ми не се избръсне и се целуваме и ми се раздразнява кожата около устата.
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
"АВЕ".... ти да не си от Вършец??? А по темата - харесвам гладко обръснати.
Ami men mn me kefi malka bradi4ka to4no pod dolnata usna noo i poprincip i na 1-2 dena i izbrusnat ne e lo6o no bradqsallll ... ujas
Ами понякога и на мен ми се случва да започне да ме щипе около устата...
Или гладко избръснат или на 1-2 дни...Това на мене ми действа много яко обаче...не на всички момчета им ходи така![]()
![]()
k0gAt0 tI mE t1rsEshE,tElEf0nA pAk sI spRqX I k0gAt0 mE s1NyvAshE Az V DrygI lEglA sPqX..nE mI E Mqst0t0 V AdA dA g0rq,zA AdA Az nE s1m d0stAt1cHn0 d0brA!
амии зависи от момчето на някой им отива с брада , на др гладко избръснати , 3ти пък с леко набола.. зависи си от човека не на всеки му ходи..![]()
Men lichno me kefi gladko obrusnat shtoto miloto mi kato ne se e brusnal i me bode...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми боцкай го и ти с твоята брадаПървоначално написано от NaDuFcHe
A po hubavo li e shtom e izbrusnat izobshto da nqma v smisul oshte da ne mu e poniknala,tva kofti li e ,v smisul dali ima zna4enie dali ima brada obrusnata ili izobshto nqma... ?>Първоначално написано от Komshiikata
АМИ ПРЕДПОЧИТАМ ГЛАДКО ИЗБРЪСНАТ!НА 1-2 ДЕНА Е НАЙ-ГАДНО ЩОТО ТОГАВА БОДЕ НАЙ-МНОГО!
leko nabola bradichka...mmmili katinar4e.. \
/
предпо4итам да се бръсне ина4е направо ме дете ..има мн остра брада и дебел косъм.. кво се прави мъжка му работаа и като е без брада изглежда по сладък и млад
![]()
По принцип ми харесва да е гладко избръснат,но и брада на по 1-2 дена пак става,но ако е повече от това вече много боде и не е много приятно![]()
Гладко избръснат задължително!!!Не мога да понасям набола брада...![]()
На мен пък ми е все тая.
Бръснат,небръснат...не ми пречи.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ПРИЯТЕЛКАТА МИ ЛЪЖЕ ЛИ МЕ!?!
О, не, досега нито едно момиче не ми е казвало в очите как ме харесва. "Всякак си хубав" е константният отговор и се чувствам като второкласник >_< (а аз съм поне 3ти клас ^^) "Брадясал си секси, бръснат си младолик"
KAKOV DA PARVQ!??!?! MOQL VI POMONGET MI! PRIATELKATA MI ME LAJE!!!111~~oneONEone
LOOOOL
Na vunshen vid, naistina sa strashno gotini s leko nabola brada--daje moje i da deistva vuzbujdashto ako si doprat liceto naprimer do koremcheto ili gurdite na momicheto, noprez zimata kakto izpruhvat kojata i ustnite i vuobshte za ustnite e mnogo nepriqtno s nabola brada--az sum fenka na "gladko kato bebeshko dupe".. taka nqma da si imame izlishni problemi
![]()
Гладко избръснат![]()
![]()
Робинята на Quench