- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали все още имам шанс ?
Не издържам ве4е.Мом4ето,което оби4ам безкрайно много и преди време ходехме и ме заряза - сега прави неща които тотално ме объркват.Бях на мупон и той не можа да дойде и са разбрахме д апрахм пак купон, т.е. разбирали са се с другите и той им е казал да земат и мен.Разпитвал какво сам правила на предния купон.Ходил при един с който излизах заради една моя приятелка и го питал `` Какво правиш е нея?Да не ходите? `` Той му казал 4е не ходим и бижшия му казал `` Тъкмо щях да та питам какво праиш с тая тъпата! ``.И това напрао ме обърка тотално.Пак и той се пита за мен ... с кои злизам,какво правя и такива ... Та въпроса ми е: Дали може все още да ме харесва или не?И дали сега на купона да говоря с него,за да се изясним.Ама не искам да ставам за смях ... Пък не мога без него![]()
Мисля,че е сгафил много като е говорил така за теб. Това е много тъпо - да говориш така за някой, който преди си обичал. От друга страна след като можеш да му простиш и мислиш,че има шанс за вас, а пък и го обичаш толкова, поговори с него на купона. Няма какво да губиш, само можеш да спечелиш. Ако те отреже,значи той не си е заслужавал,но поне ще знаеш, че си опитала.
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
se eno ne go poznaa6 ako iska ne6to da go pravi sam ama moje6 sa durji6 provokativno de !!!
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
о, повярвай ми, че можеш и без него! на теб не ти е нужно момче след фустата ти за да имаш самочувстието на харесвана. а този, който така отчаяно обичаш (извинявай) ама е боклук! според мен нито преди е изпитвал нещо, нито сега, защото когато си обичал някой след любовта не идва такава омраза и ненавист. послушай ме и си спести срама да се червиш пред всички на купона - остави нещата както са и не се излагай да говориш с него! там ще има достатъчно момчета и моят съвет е да си изкараш като за последно![]()
Първоначално написано от sunny_girl16
zashto mom4etata sa tolkova nepostoqnni podqvolite
![]()
Защо не поговориш с него и не се изясните?Кажи му,че го обичаш.
sunny_girl16 oks mila shte te poslusham i na kupona shte si izkaram qko i nqma da go omolq da govorim.MOje bi si prava,che ne si struva da se chervq i izlagam pred drugite.![]()
koalka mila az mnogo typi sam mu go kazvala,no toi ne mi vqrva i si misli,che go lyja.Obache s eoshte ne mi q qsno zashto ... dokazala sam mu go i to ne vednyj.![]()
Inache ako me pomoli da govorim?Kakvo da pravq?Da se syglasq ili ne ?![]()
По скоро това е чувство за притежание .. опитаи се да си го върнеш , но само не му обеснявай колко много го обичаш и ти липсва ..
Ох нз и аз... Един ден те обичат и дават всичко за теб, а на другия се правят ,че не те познават. Аз не мога така, всяко чувство ми оставя следа, даже и де е било мимолетно. Има и изключения при момчетата, просто не си попаднала на подходящияПървоначално написано от tedinkata_
![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...