- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да накараме едно момче да ни се довери?
Как да спечелим доверието на едно момче?![]()
Prosto pokaji che moje da se razchita na teb..doveri mu i ti neshto vajno za teb...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
покажи й че се интересуваш от нейното мнение, че държиш на нея и като изисквания и като решения. накарай я да споделя с теб като и ти й доверяваш личните си "терзания", подкряпяй я във всяко едно отношение и се старай тя винаги да чувства това. успех![]()
Първоначално написано от anito.sl
Da napulno suglasna sum.Spodelqi s nego.Pokaji mu 4e ti e priqtel i moje da ti se doveri.A mejdy drugoto tova nemoje da stane "hop" na sekundata.Iziskva se vreme.Uspeh
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Първоначално написано от NaDuFcHe
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами като знае,че го обичаш.Знае,че би направила всичко за него,за да му помогнеш и така мисля,че ще спечелиш доверието му.
Konfucii kazva: Doverieto e istinsko kogato go polu4i6![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
vkarai i butilkata v guza. taka shte stane nai-dobre
като спреш да лъжеш и да покажеш, че си порастнал/а
vengeance knows no mercy
Ами можеш да споделиш нещо твое (лично) на него и по този начин да му покажеш , че и ти му имаш доверие и той сщо ще може да ти се довери .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
kat sa napii6 kat svqna i sa napu6i6 i si4ko 6a sa naredi![]()
![]()
![]()
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Първоначално написано от nqma imee
trydno
- s mnogo turpenie koeto az ve4e nqmam
![]()
Mi prosto trqbva da mu pokaje6 4e moje da se raz4ita na teb i moje da ti doveri vsi4ko i da e siguren 4e 6te mu dadae6 suvet,6te mu pomogne6 i nqma da izdade6 negovata taina (ako e taina) . A i drugiqt dobur variant e ti da mu spodeli6 ne6to i toi da e siguren 4e ti raz4ita6 na nego,za da moje i toi da se doveri na teb !!!![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!