.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: vupros??

:D
    Guest

vupros??

zdrasti.. vuprosa mi e slednq: poznaam se s edno momi4e s koeto si 4atim ot nqkolko dena pra6tame si celuvki tva onva ... govorim si mili dumi4ki... i dneska q popitah: "moje li da si te pojelaq" i tq kaza "ami neznam.. ti si reshavash.. az nemoga da ti kaja ni6to, vseki moje da si pojelava" taa kakvo zna4i tva???

v1k1t0
    Guest
    emi sorry ama mai ne te haresva i tie kazala tfa samo za da ne te otreje........

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Хехех, ми нз да ти кажа. И при мен има такива феномени и нееднозначни реплики,ама аз си ги възприемам както на мен ми харесва. В последствие ще станете по-директни
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Супер фен
    значи че може да си я пожелаеш, но не е сигурно дали ще ти се сбъдне желанието хаха т.е. мацката те харесва, но играе недостъпна.. срешнете се наживо е моя съвет

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    значи че може да си я пожелаеш, но не е сигурно дали ще ти се сбъдне желанието хаха т.е. мацката те харесва, но играе недостъпна.. срешнете се наживо е моя съвет
    qsno.. e nie druata sedmica she izlizame sigurno nekvi suveti tva onva purva celuvka??

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от :D
    qsno.. e nie druata sedmica she izlizame sigurno nekvi suveti tva onva purva celuvka??
    Отпусни се! Не мисли как ще се справиш и какво да правиш, мисли колко ще е хубаво.

.....прави се на недостъпна.....
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Guest
    ami... az i kazah 4e sanuvah 4e tq mi e gadje 4e se obi4kame i takiva raboti... kazah i 4e she se radvam ako sunqt mi stane realnost... tq prosto mi prati edna celuvka tova kak da go razbiram

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от :D
    ami... az i kazah 4e sanuvah 4e tq mi e gadje 4e se obi4kame i takiva raboti... kazah i 4e she se radvam ako sunqt mi stane realnost... tq prosto mi prati edna celuvka tova kak da go razbiram
    Или е срамежлива и не може да си признае, че изпитва същото, или не те харесва (затова не ти казва нищо), но й е приятно да й обръщаш внимание (затова ти праща целувка).

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Според мен ти е намекнала, че това дали ще си я пожелаеш зависи само от теб, а тя няма нищо против ...
    Поне аз така го разбирам...
    Относно първата целувки, ти сам ще си прецениш на място дали е удачно да я целунеш и т.н
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]

Guest
    blagodarq na vsi4ki.... sega sledva "Go Ahead Dude"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си