.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    хаха а твойте съученички като се хвалят от доста време на колко са били като са го правили за първи път 8-9
    еми и да ти казваме и да не ти казваме ти си се изкурволясала мнооого рано
    Искам да ми цитираш от който и да е мой пост, къде по-точно съм казала,че "се хвалят от доста време?"

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Няма ни6то ло6о да започне6 полов живот на 13 години-няма определена възраст за секса.Когато го направи6 става6 зряла жена,не си старото дете ,което играе отвън пред блока;не си безобидното бебенце на мама и тати ;
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    хаха а твойте съученички като се хвалят от доста време на колко са били като са го правили за първи път 8-9
    еми и да ти казваме и да не ти казваме ти си се изкурволясала мнооого рано
    Искам да ми цитираш от който и да е мой пост, къде по-точно съм казала,че "се хвалят от доста време?"
    ок мацка моя грешка не съм прочела правилно"Винаги съм се стряскала от разказите на мои връстнички колко свирки са извъртяли на незнам си кой или кой къде ги е опънал." взимам си думите назад ок да са почнали на по 11-12 години щом имат опит което също не етолкова добре

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от [PanterA
    ]
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако това го е писало момиче на 13,аз ще се гръмна. Не може 1 момиче на 13 да разсъждава така.лично мнение. А ако е действително-съм изумена!
    Защо да си изумена?
    Eдно момиче на 13-14 не е баш дете на 9...както вие си го представяте /Ест. има и изключения...малките курвички, които се мислят за велики, защото не са девствени.../.
    Защо си мислите, че ние по-малките не можем да мислим трезво и винаги се държим като едва ли не 2 клас...

По темата - няма за какво да съжеляваш, така или иначе вече е минало... макарче мисля, че е можело да поизчакаш малко, но все пак т'ва си е твоя работа...
    И аз съм на 13 /почти 14.../ но не мисля скоро да го направя, защото не само,че не съм напълно готова, ами и съм "си казала" , че няма да го направя преди 15-16...
    Това бях аз...и да допълня...
    Вярно е, че няма определена възраст за започване на полов живот, но все пак 12-13 е наистина много рано... не можете ли да изчакате поне 14-15, не само, че звучи по-приемливо ами е и по-добре...
    Интересно ми е защо бързате толкова да пораснете? Има си време за всичко, а така или иначе все някога ще пораснете...
    Аз не бързам...
    П.П. Даже четох една тема, че за да родиш здраво дете не трябва да си започнал рано полов живот...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

na 20 godini sum
    Guest

s

na 13 s moita priqtelka shiexme drexi na kuklite.. golqm kef mi beshe... bqxme mnogo dobri...
    kvo vi stava sega na vas... mngoo se izvratixte

emi rano ti e bilo i spored mene...ama 6tom e stanalo ne moje6 da vyrne6 vremeto na zad...pak i tva 4e si praila sex na 13 ne te pravi 2-ra ryka 4ovek taka 4e spoko i da ne ti puka za horskoto mnenie...nqma smisal i men sa me mislili za narkomanka ama az nali znam 4e ne sam...horata koito naistina me obi4at sy6to go znaqt i ne mi puka...taka trqbva da e i s teb, pone spred mene

sex_man
    Guest

hmmmmmmmmm

a be macka q kaji ot koi grad si za6toto iskam da znam kade ima takiva momi4eta deto na po 12-13 se ebat kato razprani ))

Голям фен
    Град
    Pleven
    13? Tvurde rano. Sega si dete. Posle kakvo shte pravish kato stanesh na 18? 19? Mnogo si izburzala i ako ti se raznese ime ne se chudi zashto e taka.
    Blame the sin, not the sinner.

Мурата..вафла
    Guest
    на 13 годинки по мойте морални норми е малко малко, но ... станалото станало. Курва да си..не мисля, смисъл за да имаш толкоз много акъл, тряя си супер зле да го пропиляваш за глупости.

Тъ....станалото станало, не можеш да го промениш. Затуй просто си трайте, да ти викат курва и наркоманка...бе сиг не е кеф, на 13 години като си още не можеш да се абстрахираш от чуждото мнение така добре. Като ти е било добре и човека до тебе не е някоя п*тка, тогава няма за какво да се притесняваш.

Guest
    Да ве... Се едно повервахме, че си на 13! Ей... ама че сте тупани всичките! пффф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си