Цитирай Първоначално написано от Svirka```
, колкото и да са диганли ръце от теб.

Родителите ми,макар и разделени никога не са дигали ръце от мен,и двамата ме обичат и никога не са ме оставяли на произвола на съдбата,както се казва.Незнам точно кое те е накарало да мислиш така...
Относно приятеля ми-на 16 е.
откъде си сигурна, че не сте си предали някоя болест
И двамата имаме мн добра лична хигиена,а и както казах-използвахме презерватив.В същност днес реших да си прочета темата докато бяхме в едно момиче,на което мисля,че мога да имам доверие.Както и да е,разказах и...и ми поолекна малко =/
а тфоите съученички от колко време са хвалят с постиженията си ?.. може би от 2ри клас
Ауч...това ми се стори леко иронично зададен въпрос.
Както и да е.Такива момичета се срещат под път и над път-без особено ясни цели в живота,слаби оценки,зарибяват се с неподходящи батковци и тнт и тнт.В същност за първи път чух за подобно нещо в пети клас за една от другия клас.Бях изумена как може момиче в пети клас да ходи с 20 годишен и да правят секс...
Незнам кое, какво, що....ама имам чувството че слушам 20 годишна жена...толкова напред ми се стори със мисълта която изля...от много много време не бях чел такава стегната, целенасочена /макар леко хаотична/ и права мисъл
Евала..
Хах,мерси. =)
А защо ми се носи такава слава в града ли?Хах,слуховете пуснати от хора,които си няат работа по цял ден, вършат чудеса...А и в компанията,в която се движа има и дилъри,и хора които употребяват, и кво ли още не.Затова репутацията ми е такава.