- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в много ранна възраст.
Човек,ще ми заключат темата,по-спокойноИначе мерси за подкрепата.Не,съмнявам се да отминат тия клюки.Всеки ден научавам по нещо ново за себе си.Последното беше,че съм ходила на някакъв таван със незнам си колко момчета да пушим трева.Миналата година бях в болница,а някои хора си мислели,че съм зависима и че съм била на лечение.Мани беги,12 годишно да се друса,че и на лечение да ходи...
Аз също.Винаги ми е било странно и никога не съм смятала,че и аз ще го направя толкова рано.Напук на всичко,което съм чела за развитието на организма.По принцип автоматично възприемам момиче, което прави секс от толкова ранна възраст за лекомислено.![]()
Животът ми да е пропаднал?Зависи от как разсъждаваш.Защото както казах животът ми си има две страни.И добра и лоша.Предполагам секса спада към лошата...
То че няма,няма.Никъде не е писано "воденето на полов живот се започва на еди коя си възраст".Всеки си го прави когато сметне за добре.Обаче това е само на думи.В същност обществото е приело една що годе нормална възраст за първия път и тя е някъде между 15 и 18,или поне на мен такива са ми наблюденията.Ако превиш секс на 14(не е чак толкова зле де) и надолу просто хората те имат за парцал,курва,пропаднало момиче...Междодругото няма определена възраст за почване на сексуален живот..
Не,той е на 16moje bi za6toto ste na 13
Това изречение го чета и препрочитам и не мога да намеря причина да не му се доверявам за каквото и да е.Не разбирам защо да имам едно наум.Той не е като повечето 16 годишни "или ше правим секс,или те зарязвам"Никога не бих тръгнала с такъв,а още по-малко да правя секс с него.и те съветвам да имаш едно наум за приятеля ти.