Цитирай Първоначално написано от Ескада
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Ако това го е писало момиче на 13,аз ще се гръмна. Не може 1 момиче на 13 да разсъждава така.лично мнение. А ако е действително-съм изумена!
Да,наистина има много трезви разсъждения за годините си,но и такива момичета не са рядкост.На 13 имах същите разсъждения и ми беше доста обидно,че всички слагат под общ знаменател момичетата на тази възраст-"На 13?А,то дете бе,не може да мисли с главата си,само мисли за момчета" и т.н....
[-o<
Аз на 13 не мислех за секс,ама изобщо. То времената бяха други,но на 13 не знаех даже как точно става. Научих г 8-ми клес,то ест на 15 някъде идва. не мислех за момчета и прочие-за мен момчетата бяха просто тези,с които играя пред блока или ритам топката. Знам как аз съм си структурирала мисълта на 13 и определено не е звучала така,въпреки че съм била развито за годините си дете. Явно днешното поколение бързо расте,което за мен си е жалко,защото няма по-хубаво от детството и не виждам зщо да се правиш на голям,след като е смешно от устата на 5-то класник да се чуват подобни изказвания!
на мен ми е смешно като гледам разни лапета на 14-15 да се държат за ръка и да се целуват. Детска работа-какви чувства на 15 бе-това си е детско увлечение по първия разбрал,че ти си жена или мъж и те приел по този начин. Станете на 20 години и ще видит,че е доста смешно да казваш-аз срещнах голямата си любов на 13. Как ли пък не-не сме във времето на Ромео и Жулиета,когато тя се е влюбила на тази възраст.Ама то и друго не е имало да прави-да седи и да чака принцът от приказките. Днес жената има доста променена роля и никоя омъжена на 15 не се приема като достойна жена!