Не само се женят,ами и раждат на по 15...
Като бях на село за две седмици, както един ден си се разхождам по центъра и гледам някакви тонколони(високи колкото мене) ,един пич дет се изживява като диджей и няколко лапета дет зяпат.И аз се учудих, нали, какво става и питах леля.И тя ми каза "Ами преди няколко месеца едно 15 годишно момиче се ожени за един 16 годишен богаташ и ся си имат дете"Малеее При това момичето си беше българка.А между другото,не че има връзка,обаче да видя пияни и голи до кръста мъже да танцуват кючек по-добре от жените си ме разби.
разни лапета на 14-15 да се държат за ръка
Амии поне според мен държането за ръка е начин двама човека да покажат близост един към друг,но пък и също да покажат на околните,че ходят,знам ли...
не мислех за момчета и прочие-за мен момчетата бяха просто тези,с които играя пред блока
Мии нямам нито едно познато момче,което да играе вече пред блока.Даже наскоро,като бяхме там,където преди играехме на криеница,шоколад,дама,наро на топка,федербал и тнт,взех че предложих да поиграем малко на криеница като преди(голям купон падаше)Отговорите бяха "луда ли сии,вече сме големи за такива простотии а у.."

-какви чувства на 15 бе
А преди време колко съм говорила такаа...Когато една приятелка се разплака като скъсаха с гаджето си и тя започна да ми обяснява през сълзи "ама аз го обичам,аз тва,аз онова"и си мислех,че на тази възраст не може човек да обича.И аз не съм сигурна дали това моето е любов...Просто знам,че не искам да губя човека до мен в близкото бъдеще =)