Ахх,знам,че повечето ще ме помислите за няква тъпа малка курва или необразована на тема секс пикла.
Та аз съм доста силна ученичка и никога не съм се интересувала от разни курвенски историйки.Винаги съм се стряскала от разказите на мои връстнички колко свирки са извъртяли на незнам си кой или кой къде ги е опънал.
В момента от четири месеца съм с най-свястното момче,което някога съм срещала.Никой досега не е бил толкова загрижен към мен.Никое момче не е плакало за мен.Както и да е.
Днес имаше пълен репертоар-френска+секс Ей така,спонтанно.Доста съм чела за предпазните средства(и затова бяхме със презерватив),болестите,пре авани по полов път и така нататък.
И на двамата ни беше за първи път.Беше много нежен и почти не ме болеше.
Естествено се разбрахме да не казваме на никой,абсолютно никой за това.И без тва в града ми се носи репутация на наркоманка(абсолютно необосновано!!!)А ако се разчуе и затова...не не не не.
Повечето ми приятели ме изоставиха точно заради тази ми репутация,родителите им ме намразиха тотално.
Уатева,не пускам темата,искайки отговори от сорта на "не се притеснявай,нормално е,почувствала си се готова и тнт",защото знам,че не е вярно.Секса на тази възраст е против разбиранията ми за нормално,и го казах и на приятеля ми,който мужду другото го е срам да ме погледне в очите...
Просто не се чувствам щастлива с двойнствения живот,който водя.На училище една,а извън него-съвсем друга.Пускам темата,защото,както казах,нямам истински приятели,на които мога да се доверя.Просто исках да споделя,за да ми олекне поне малко от малко...
ПП.На 13 съм
Hey ne trqbva da sujelqva6 za tova haresalo ti e naprivi li ste go i krai! A priqtelkite ti za kakvo ti se sardqt ???? Ako ti bqha istinski fr 6tqha da ostanat s tebe do krai (no hora vsqkakvi) No i spored men ti misli6 kato nqkoe 18-19 godi6no momi4e tova e 4udesno \/ Az sa6to sam na 13 Aide mn uspeh za napred i ne se doverqvai na mn mn hora