- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakuv sex..nejen ili jivotiski pre4po4itate
kakuv sex..nejen ili jivotiski pre4po4itate
nai ve4e kum momi4etata?
Естествено,че нежен предпочитам.Най-хубаво е,когато го правиш с човек,който безумно много обичаш и го правите нежно с целувки и т.н.
Зависи от настроението ми, но като цяло в пове4ето слу4аи ако имаме достатъ4но време предпо4итам бавен и много нежен![]()
![]()
Робинята на Quench
ами и аз така 50-50в смисъл зависи от настроението.. но от самото на4ало на връзката ни никога не бях правила "животински секс ", напоследък се слу4ва .. е рядко но ранообразието е хубаво нещо... нямам против да се поизпотя пове4е... зву4и ужасно сигурно но даже понякога ми се иска да ме захапе дори не 4ак толкова леки4но- за секунди
![]()
![]()
![]()
Аз лично обичам да действам нежно с момичето, независимо дали става въпрос с гаджето или с непозната, но пък за сметка на това обичам с мен да се държат по-грубичко ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Волски...
Неам нерви за нежен,честно...
50/50И двата вида ги обичам..... Има моменти когато ти идва да го правиш бавно с часове,а има и такива който ,колкото е "по-животински" ,толкова ти е по-приятно...
![]()
nejno mnogo nejno....originala si e nai dobar....ako e i s podhodq6t 4ovek \/
Nejno,opredeleno mi haresva poveche![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Животински определено повече ми харесва,бавния също ми харесва,но с много страст...бавни и силни тласъци.
Нежен можеби..но кой не иска тигрица в леглото![]()
100% ЗА животинския секс и 100% против приспивния (нежния) секс.![]()
Левски шампион але але!
Нежен...аз съм нежна душица непослушна
От него обаче има и едно отрицателно нещо...
i dvata na4ina sa super no po divia sex e po vazbijdasht i gotin za men pone![]()
Естествено,че нежен предпочитам.Най-хубаво е,когато го правиш с човек,който безумно много обичаш и го правите нежно с целувки и т.н.
a taka!
див, страстен, animal секс \/
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Аз лично кат не сам на кеф чукам като животно а иначе бавно по сладко е![]()
сичко е въпрос на настроение...аз предпочитам бавния щото можеш да му се насладиш както трябва, иначе ми харесва и животинския. Харесва ми и садо-мазото, но рядко съм в настроение за такъв.
Зависи от настроението. А и ако преди това ме дразни и ме възбуди, дотолкова, че да искам да го изям направо, ще искам животински. Но като ми го направи романтично искам да сме цял ден в леглото и след секса да си спинкаме заедно гушнати.
от нежен да премине в животински и после пак нежен![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
zavisi si ot nastroenieto nqkoi pat nejen dr pat jivotinski poprincip sreden) nito mn bavno i mudno nito pak mn jivotinsko :P
ей това е най точния ми отговор просто няма какво да добавя и съм щастлива че при мен беше така 1-вия път е и на татъка хихи не обичам животинското грубо еПървоначално написано от koalka
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....