- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- много ми е странно нещо..
начи ся почвам историята..
преди около месец с едно аверче са разхождахме в парка на аспарухово(моя квартал) ама в едни забутани пътеки щото много лафихме и не са осещахме.. няма значение.. и тъй както си ходихме скиахме едно растение(марихуана) не много високо най-много 50-60 санта с хубави но дребни глави(почти цялото беше глави) и много дребни листенца.. и аз си скъсах малко и го завих в един лист от тетрадка и го метнах в мазата да са суши.. и ся вчера един от моя клас ма пита дали имам некфо каше и аз са сетих че имам от въпросното растение..
свих две осемдесятки и една педесятка, се пак не си скъсах много.. и отидахме на постата(в гората) запалихме я и зе че на фана и 2мата и то много добре според мен за такова растение което не е гледано 200%..
и тъй де въпроса ми е дали може още да е живо ?.. става дума дали не е изсъхнало да знам да си прая ли труда да отида щото е много далече от къщи и ма мързи(а и съм нагъл и няма да зема друг човек с мене шото ше тряа да го деля)..
предварително много мерси..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Awe basi za tva zaslujava li si tema tuka da otvarq6 tctctc![]()
ami,estestveno,4e 6te otide6!tva koi ti go dava bezplatno,ei taka?!are,ti4kai burzo,4e moje i nqkoi da te izprevari!...
p.p.kaji kude e i az da otida da si kusna malko...![]()
Da jivee6,zna4i da pravi6 ne6ta,koito da te nadjivqvat!...
бягай веднага !
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.