- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ot kolko vreme???
V tazi tema vseki moje da spodeli ot kolko vreme e s liubimiq chovek,chuvstvata kakvi sa-kakto v nachaloto ili sa se promenili i t.n.Vie ste!
С него съм от 2 месеца(без 2 дена), относно чувствата ми - още нямам такива, т.е все още го харесвам, не съм се влюбила в него...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами вече от 11 месеца.Тойю е любовта на живота ми и искам винаги да съм с него.На третата среща аз вече си бях влюбена...
Вече 4 години и 6 месеца се познаваме, заедно сме, а от 6 месеца сме женени...Мдам, обичкаме се, ама аз съм лоша и го тормозя. Сега нали си е мой вече и го тероризирам повече
![]()
jeditte/както винаги ме мързи да се логна/
Ами то и аз нз даже дали сме заедно .Ние сме от различни градове и положението е малко гадно...
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
с пиленцето ми сме заедно от година и един месец и си го обичам безкрайно много "чак до нашата звездичка и 100 пъти по-високо" (както казваме ние) и най-вече го обичам така както в първия ден в който го видях
Същия случай е и при мене само , че ходиме от 1 месецПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
АМИ ЗАЕДНО СМЕ ВЕЧЕ ОТ ГОДИНА И ОСЕМ МЕСЕЦА!ЧУВСТВАМЕ СЕ СТРАХОТНО,КОГАТО СМЕ ЗАЕДНО!ОБИЧАМЕ СЕчКАКВО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА?![]()
Izglejda pochti vsichki si imat seriozni priqteli,s koito se chuvstvat prekrasnoTova e mnogo hubavo
![]()
Заедно сме от 8 месеца, не са толкова много, но за това време го обикнах невероянто много. В началото ми беше просто симпатичен, след това започнах да го харесвам, постепенно се влюбих, а сега го обичам, колкото самата аз не мога да си представя. Сега сме толкова щастливи, че не може да се опише...
Миии заедно сме от 10 месеца...обичам си го като в началото да,а той казва,че ме обича със всеки изминат ден все повече и повече...дано е така![]()
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Неам такива екстриПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
![]()
Ами от година и 4 месеца. В първия момент, в който го видях не ми хареса многу...амаа после след като излизахме около 3-4 пъти взе да ме кефи доста. Иии сега го обичам повече от вскичко и имам чувството, че с всеки изминал ден става все по-хубаво и по-хубаво.
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
I pri mene istoriqta e su6tata,uj i dvamata izpitvame 4uvstva edin kum drug,uj hodehme,ma toi poiska da iz4akame i nekvi takiva i az nz kvo staa sega !!! A ina4e trugnahme predi okolo 2 meseca !!!Първоначално написано от sunny_girl16
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
ами аз съм от 17 дена но нещата не вървят на добре...![]()
Заедно сме от 5 месеца и половина.В началото го обожавах, сега той мен повече-непрекъснато ми угажда и глези.Понякога се чувствам виновна, че не му давам достатъчно.
Имам чувства, силни са предполагам, но съм сигурна, че той ме обича много повече.
ot po4ti 8 meseca sme zadnootna4aloto prosto go haresvah a sega go obi4am pove4e ot vsi4ko
![]()
ami godina i po4ti 3 meseca.Mnogo se obichame ili pone az nego mnogo :P Zaedno sme vseki den i pravim vsichko zaednoKato dupe i gashti sme stanali :P
Еми... ВИЖ ПОДПИСА!![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
emiiii nie ne sme to4no zaedno, ma az mn si go obi4am. Opredeleno 4uvstvata mi se vidoizmenqha. V na4aloto be6e samo ebavka, piehme si kafeto sutrin i si govorihme prostotii... sega ve4e si go obi4am i stradam s nego i se radvam kato se radva.... abe tejko e. Jalko 4e mi e surdit i ne moga da mu kaja tiq raboti![]()