.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Za pri4eskite

Guest

Za pri4eskite

Vuprosa mi e kum momi4etata osnovno,imam 4uvstvoto momi4eta ,4e kogato vidite nqkoe mom4e ,hubavo ,no ne vi haresa pri4eskata i ve4e xaide vse edno ne ste go vijdali ,ta vuprosa mi e sledniqt ,TOLKOVA li e zaduljitelno edno mom4e da si vdiga kosata za da e "po-gotin" otkolkoto s otpusnata kosa tolkova mnogo li okazva vlianie kogato iskash nqkoe momi4e da te xaresa!
    P.S. I edin li4en vupros ,tui kato az li4no sum liznat ,kakto priatelite mi vikat "liznat ot krava " moje li mi predlojite nqkva pri4eska ,zashtoto kogato se probvam da q vdigna nagore vinagi otiva na "liznatata" strana i sedi malko smeshno

Guest
    Ами гледаме прическите естествено. Все едно да ми кажеш, че ти не гледаш прическите на момичетата.
    Всъщност човек гледа визията като цяло. Не може прическата да не оказва влияние...

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Idi pri nqkoi svesten frizior i 6te te oprai sas sigurnost

Guest

Re: Za pri4eskite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vuprosa mi e kum momi4etata osnovno,imam 4uvstvoto momi4eta ,4e kogato vidite nqkoe mom4e ,hubavo ,no ne vi haresa pri4eskata i ve4e xaide vse edno ne ste go vijdali ,ta vuprosa mi e sledniqt ,TOLKOVA li e zaduljitelno edno mom4e da si vdiga kosata za da e "po-gotin" otkolkoto s otpusnata kosa tolkova mnogo li okazva vlianie kogato iskash nqkoe momi4e da te xaresa!
    P.S. I edin li4en vupros ,tui kato az li4no sum liznat ,kakto priatelite mi vikat "liznat ot krava " moje li mi predlojite nqkva pri4eska ,zashtoto kogato se probvam da q vdigna nagore vinagi otiva na "liznatata" strana i sedi malko smeshno
    Хайл майн фюрер!!

Обръсни се гола глава , или 1 номер хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си