.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

imam nujda ot savet molq :)

zdraveite bih iskala da popitam otnosno protivozachatachnite tabletki Logest (poneje vidqh v drugite temi che se preporichvat)-ta na 18 godini sam i iskam da zapochna da gi piq i imam 2 vaprosa-1.dnes mi e 3-qt den ot cikala i vazmojno li e da zapochna da gi piq? i 2.ako mojete da me orientirate gore-dolo kakva cena sa!Blagodarq mnogo predvaritelno

Голям фен
    Отиди на гинеколог!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не ти препоръчвам. Изчакай началото на следващата менструация. То може и сега, ама не е хубаво. Можело да се получи интерменструално кървене и разни такива, поне гинеколожката ми каза така. А и трябва да използваш кондоми в следващата 1 седмица. Затова изчакай следващата менструация и почни от 1-вия ден. Струват около 12 лв.
    HardC0re and BDSM forever

veri pitai maika si tq she ti obqsni

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Не ти препоръчвам. Изчакай началото на следващата менструация. То може и сега, ама не е хубаво. Можело да се получи интерменструално кървене и разни такива, поне гинеколожката ми каза така. А и трябва да използваш кондоми в следващата 1 седмица. Затова изчакай следващата менструация и почни от 1-вия ден. Струват около 12 лв.
    Така не съм съгласна-аз първата опаковка я почнах на 3-тия ден и нищо ми няма. пише,че може да 5-тия ден да се започнат,но наистина трябва да се ползва презерватив 7 дни. Както си прецениш-между 1-ви и 5-ти ден се започва първата опаковка!А за цената-в Свищов са 9.98лв

Guest
    blagodarq adski mnogo za savetite strahotni ste

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си