.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

kolko golqm go iskate

q kajete sega kav predpochitete toi da e s malak penis i pochti da ne go useshtate ili da e ogromen chak da izpitvate bolka kato vi go vkara 0----

Голям фен
    Град
    Бургас
    препдочитам нормален естествено че не искам някой който да не го усещам или огромен с който да ме боли кфи са тия въпроси хах

Guest
    iskam ogromen

рика
    Guest
    Това е малко сложно да се каже! На моя приятелму е точно 20см и не е никак тънък. И когато го правим вагинално ми харесва но когато го правим отзад, а това е почти всеки ден бих предпочела да е малко-по тънък иначе предпочитам да е по-дълъг, а и всичките ми приятелки предпочитат така

Полинка
    Guest
    ами 15 см.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    тъпа тема!

Re: kolko golqm go iskate

Цитирай Първоначално написано от sladka_kuchka
    q kajete sega kav predpochitete toi da e s malak penis i pochti da ne go useshtate ili da e ogromen chak da izpitvate bolka kato vi go vkara 0----
    Изглеждаш ми притеснена, да не би 98,14% от популацията на момчетата да е с под 8 сантима или над 35... явно средните уйнъри са на изчезване! Който намери някой с 15-20 сантима да ми пише на nationalhistorymuseumofdicks@gov.bg plz...
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Харесва ми пенисът на гаджето.Перфектен е за мен!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: kolko golqm go iskate

Цитирай Първоначално написано от sladka_kuchka
    nito ednoto nito drugoto..

Супер фен
    колкото толкова . такъф ти бил касмета.. ако не ти изнася намираш друг.. абе тфа не е от значение.. е не савсем де ама се пак се преживява..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Idealno e mejdu 14 i 16 santimerta drugoto ve4e e prevzetost , i kolkoto da mi govorite,tva e istinata drugoto ve4e e prevzetost shtoto na priatelqt mi mu e 16.5 i me boli kadeto mi e 4tiqt ve4e i sum spala s golemi okolo 18-19 i bolkata e golqma ,a puk ot sorta na 15.5 cm e idealno pone za men

Guest
    Vazmojno naj-golem

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    Vazmojno naj-golem
    а дано те шиба кон та да ти излезе през устата !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 11:45 pm Заглавие:
    ~*Rum4ityyy*~ написа:
    Vazmojno naj-golem Whistle
    ox...ne znam ama shte ymra ot smqh ako procheta oshte edin nein post ...
    a po temata ...se mi e 1 ,vajno e kachestvoto na yslygata hiihihih ;]

Guest
    A haresvate li kogato gadjeto vi pronikva vuv vas i vie da gledate kak vi vliza ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Vazmojno naj-golem
    Абе поне имаш голем скейт и голяма уста .
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Vazmojno naj-golem
    хахах.. ти и т'ва нямаш

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Vazmojno naj-golem
    амаьо,
    последния път като ебах в носа и изпитваше клиторен оргазъм ръцете ти пак бяха залепнали на клавиатурата. Вземи да ги махнеш оттам че пак пишеш простотий от които и майка (голям и хуй в ухото) ти би се срамува!

Guest
    Mislq 4e 15 cm dostatu4ni,no moje i oshte malko do kum 16,17,no pove4e ne ! Puk i ne iskam me bolii i to razlikata ot 2 cm v sex-a ne se zabelqzva shtoto ti kato go pravish s lubimiqt ti 4ovek ,nqma vzemesh liniika da mu go merish 4e da razberesh kolko mu e,ponqkoga okoto zablujdava...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Idealno e mejdu 14 i 16 santimerta drugoto ve4e e prevzetost , i kolkoto da mi govorite,tva e istinata drugoto ve4e e prevzetost shtoto na priatelqt mi mu e 16.5 i me boli kadeto mi e 4tiqt ve4e i sum spala s golemi okolo 18-19 i bolkata e golqma ,a puk ot sorta na 15.5 cm e idealno pone za men

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Koeto i momi4e da go e napisala t'va evala i pri men e taka nerazbiram zashto drugite momi4eta ot moqt pol[ nqkoi ] tolkova gi iskat golemi kato bolkata e zna4itelna

Голям фен
    Град
    София
    A haresvate li kogato gadjeto vi pronikva vuv vas i vie da gledate kak vi vliza ?
    Ами на мен лично страшно много ми харесва и му възбужда още повече. А и много яко си мърда таза, което няма олщо с възбудата ама ме кефи.
    Иначе колко да е голям - на гаджето най-много си ми харесва. Не е от най-големите, но не е и малък, нормален си е и си ми е напълно достатъчен.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Ами на мен лично страшно много ми харесва и му възбужда още повече. А и много яко си мърда таза, което няма олщо с възбудата ама ме кефи.
    Иначе колко да е голям - на гаджето най-много си ми харесва. Не е от най-големите, но не е и малък, нормален си е и си ми е напълно достатъчен.
    Kato kajesh "nito e maluk nito e golqm " kakvo imash napredvid... kato cm ,tui kato normalen e mejdu 14-16 cm,a celta e tuka da uto4nqvash ,dr. e vuprosa 4e nqma kak da znaesh dali mu e golqm i maluk shtoto na oko nemojeshe da precenish razlika ot 1-2 cm..

Guest
    Neznam po vuzmojnost ot 14-16 cm ,dr. ve4e e fuknq za pred priatelkite i udovolstvieto ne e sushtoto...

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    На моя му е 17 санта лично съм му го мерила
    Еми идеален ми е стига ми. Аз само с него съм си спала и не искам нито по-малък, нито по-голям.
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си