- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko golqm go iskate
q kajete sega kav predpochitete toi da e s malak penis i pochti da ne go useshtate ili da e ogromen chak da izpitvate bolka kato vi go vkara 0----
препдочитам нормаленестествено че не искам някой който да не го усещам или огромен с който да ме боли
кфи са тия въпроси
хах
iskam ogromen
Това е малко сложно да се каже! На моя приятелму е точно 20см и не е никак тънък. И когато го правим вагинално ми харесва но когато го правим отзад, а това е почти всеки ден бих предпочела да е малко-по тънък иначе предпочитам да е по-дълъг, а и всичките ми приятелки предпочитат така![]()
![]()
ами 15 см.
тъпа тема!
Изглеждаш ми притеснена, да не би 98,14% от популацията на момчетата да е с под 8 сантима или над 35... явно средните уйнъри са на изчезване! Който намери някой с 15-20 сантима да ми пише на nationalhistorymuseumofdicks@gov.bg plz...Първоначално написано от sladka_kuchka
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
колкото толкова . такъф ти бил касмета.. ако не ти изнася намираш друг.. абе тфа не е от значение.. е не савсем де ама се пак се преживява..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Idealno e mejdu 14 i 16 santimerta drugoto ve4e e prevzetost , i kolkoto da mi govorite,tva e istinata drugoto ve4e e prevzetost shtoto na priatelqt mi mu e 16.5 i me boli kadeto mi e 4tiqt ve4e i sum spala s golemi okolo 18-19 i bolkata e golqma ,a puk ot sorta na 15.5 cm e idealno pone za men
Vazmojno naj-golem![]()
а дано те шиба кон та да ти излезе през устата !Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ox...ne znam ama shte ymra ot smqh ako procheta oshte edin nein post ...Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 11:45 pm Заглавие:
~*Rum4ityyy*~ написа:
Vazmojno naj-golem Whistle
а дано те шиба кон та да ти излезе през устата !
a po temata ...se mi e 1 ,vajno e kachestvoto na yslygata hiihihih ;]
A haresvate li kogato gadjeto vi pronikva vuv vas i vie da gledate kak vi vliza ?
Абе поне имаш голем скейт и голяма устаПървоначално написано от skate_warrior
.
2т. системно
хахах.. ти и т'ва нямашПървоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
амаьо,Първоначално написано от Amayo
последния път като ебах в носа и изпитваше клиторен оргазъм ръцете ти пак бяха залепнали на клавиатурата. Вземи да ги махнеш оттам че пак пишеш простотий от които и майка (голям и хуй в ухото) ти би се срамува!
Mislq 4e 15 cm dostatu4ni,no moje i oshte malko do kum 16,17,no pove4e ne ! Puk i ne iskam me bolii i to razlikata ot 2 cm v sex-a ne se zabelqzva shtoto ti kato go pravish s lubimiqt ti 4ovek ,nqma vzemesh liniika da mu go merish 4e da razberesh kolko mu e,ponqkoga okoto zablujdava...
Koeto i momi4e da go e napisala t'va evala i pri men e taka nerazbiram zashto drugite momi4eta ot moqt pol[ nqkoi ] tolkova gi iskat golemi kato bolkata e zna4itelnaПървоначално написано от lunnoto_momi4e
Ами на мен лично страшно много ми харесва и му възбужда още повече. А и много яко си мърда таза, което няма олщо с възбудата ама ме кефи.Първоначално написано от Анонимко
Иначе колко да е голям - на гаджето най-много си ми харесва. Не е от най-големите, но не е и малък, нормален си е и си ми е напълно достатъчен.
Kato kajesh "nito e maluk nito e golqm " kakvo imash napredvid... kato cm ,tui kato normalen e mejdu 14-16 cm,a celta e tuka da uto4nqvash ,dr. e vuprosa 4e nqma kak da znaesh dali mu e golqm i maluk shtoto na oko nemojeshe da precenish razlika ot 1-2 cm..Първоначално написано от teardrop
Neznam po vuzmojnost ot 14-16 cm ,dr. ve4e e fuknq za pred priatelkite i udovolstvieto ne e sushtoto...
На моя му е 17 санта лично съм му го мерила![]()
Еми идеален ми е стига ми. Аз само с него съм си спала и не искам нито по-малък, нито по-голям.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()