- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko golqm go iskate
Значи, неговият е 17, малко по-голям от среден. Днес се лигавихме и специално му го премерих..Първоначално написано от Анонимко
Хванахме те в лъжаПървоначално написано от Chiana
2т. забрана за ползване на профил
18см мноо ли било бенакарахте ме да се гордея
![]()
Ето още един почитател и горд собственик на малката пишка. Момче, да ебеш някой в носа не е постижение, време е да минеш на путки ама с тая твоя клечица май няма смисълПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
.
2т. системно
на мен ми харесва среден! аз не се кефя на оогромните не ми допадат изобщоо
Какво?Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ами спала си с друг мъж до колкото знам![]()
Тц-Тц хе-хе, да, спах, ама то един секс беше... Даже не си спомням какво беше, що беше. Имах предвид, че от година и нещо съм само с приятеля ми и съм свикнала само с него.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Дааа призна си, осъдена сиПървоначално написано от Chiana
То се стават такива грешки, човек лесно се подвежда
15-16 cm ,ma to ne si li4at v sexa,samo ako trugnesh gi merish ,koeto ako go napravish e smeshno![]()
Баси унижението, тц-тц-тц.....Първоначално написано от Chiana
Тогава ти не каза клечица а - (цитирам) "тоя сълб къде ще ми го навираш?"Първоначално написано от Amayo
НЕкоректно зададена тема, голям или малък?!?!?!? По-добре ДА те задоволява или НЕ?!?!?!? Мале, каза се аман от хора дето само си търсят поводи да си мерят пишките, и гаджетата им да има казват колко са доволни или не. И пишка 5 см може да задоволи жена стига да знаеш как да изпозваш гръмоотвода (не е важно колко е голяма чушката, а колко е люта!!!). А за идиотите тука дето си нямат работа и пишат тъпи, банални и изтъркани глупости може да им кажа само, че ни е писнало да гледаме изроди дето майка им ги е събирала от килима след поредната чи**я на баща им!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[b]ти па ... лелеееееее тая как се изказа самоооооПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
![]()
![]()
![]()
румчи.... аз като ти гледам постовете на тебе всякакъв ти подхожда стига да има парички в джоба...[/b]![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ae 6te6e da e mn hubavo ako bqhte ostaili momi4etata da se iskajat po temata vmesto da mi sporete na koi mu bil po golqm skeitborda ili tam ko be6e...![]()
Sled tva nikoe uvajava6to sebe si i priqtelq si momi4e nqma da trygne da meri na avera si k*ra s liniika.. tva bi go napraila samo nqkoi 14-15 godi6na...![]()
I sled tva mn momi4eta sa spodelqli 4e naistina 15-16-17 sm e perfekno za tqh i napylno gi ustroiva. Za tez koito iskat po golqm da odqt na selo da gi rymbqt konete.. ili nqkoi pi4 im go vloji celiq 4e da vidqt dali e qko...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Колко пола момичета знаеш?
Ми на приятеля ми му е 17 см и си ми е перфектно! Понякога даже ме боли. Пък представям си кво им е на моми4етата които ги оправят някви 20 и нагоре сантиметрови...отврат. Сигурно пред тва вариантът да те кормят като рибка ше ти се види приятен...
![]()
![]()
Робинята на Quench
Ами точен по размер-по мярка да ми е.Именно такъв е на приятеля ми...
Едва 10 % от хората който пи6ат в целия форум нелъжат !!!
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Kak го из4исли тва ми е много интересноПървоначално написано от CaSsPeR
![]()
![]()
Робинята на Quench
15-16 cm e obsolutno dostatu4no tva e 4e i da e 14 pak nqma da razberesh shtoto razlikata e mnogo,pod4ertavam mNOGO malka,sushtata rabota i 17 cm... li4no az obi4am teq deto mi pasvat 15cm...
даааам и на менПървоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
откъде ти дойде на ум?
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Щот неговата пишка е колкото на 10% от отговорите.Първоначално написано от tequila
2т. системно
Amayo RULZZПървоначално написано от Amayo
![]()
Вси4ките ти постове ме кефят максимално =D> =D> =D>![]()
![]()
![]()
Робинята на Quench