- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko golqm go iskate
Аз предпочитам златната среда , като повечето.Но ако трябва да избирам мисля 4е ще стана лесбийка![]()
![]()
![]()
Викаш там поне няма избор-все са си по 0 см...Първоначално написано от Adelira^
![]()
![]()
![]()
Напълно прав си е човека,хората,които не са девствени в тоя форум се броят на пръсти,умните избягват да пишат тук,щото почти всеки пост е тъпо скалъпена лъжа от смешни пубери.Единственото,което правите е да си мерите пишките,а курветата да се хвалят с колко човека са преспали,а всъщност са спали само с мечо пух и чаша млекце.Ако всеки пишеше нормално,без преувеличения и лъжи всичко щеше да е идеално,но уви,аман от малоумници!Първоначално написано от SINDEL
После що разправяли по други форуми ,че потребителите на тийнфорум не ставали..Темата верно е супер глупава!Чудите се ква простотия да измислите..Обикновенно не пиша по такива теми,просто ги подминавам,ама тая е..Първоначално написано от Kitana
мда много тъпа рабабота
ми на гаджето ми я кефи 210 мм ръбата като царевица сух и венест да и влиза
бати глупавия въпрос![]()
за повече контакти използваите РАЗКЛОНИТЕЛ
бебчето ми http://www.bgphoto.net/photos/13206/...4624687500.jpg
Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
Ми направи го с кон!
Искам да те питам на теб колко ти е дълбока ....?Първоначално написано от sladka_kuchka
За да задаваш такъв въпрос май нещо....не ти е в ред...или просто се лигавиш....
~*Rum4ityyy*~ написа:
Vazmojno naj-golem
а дано те шиба кон та да ти излезе през устата !
_________________xaxaxaxaxaxaxa she pravilno brato !
†hip-hop†
OT koga po kura se izbirat xorata !!!!! da eba neshtasnika ti ili neshtasnicaПървоначално написано от IlLuSi0nS`
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
bravo pi4ove poxvalno !! takiva kat taq deto puska temata u 4ofkata i tova eПървоначално написано от mcvuchev
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Moite Priatelki sa mi kazvali 4e ,ne e vajen razmera,a 4oveka s koito si,no sushto taka sa mi kazvali 4e nai - priaten [ ako moga da se izrazq taka ] e 15-16 cm s +- 1 cm,i kato sum gi pital te sa kazvali ,4e po vreme na sex dali ti e 15-16-17 cm ili suotvetno 13-14-15 razlika ot 2 cm ne se useshta,razbira se ako ne trugnesh da mu go merish za da si go vnushsih kolko mu e ,no tva ako go napravish zna4i si mnoooo zle !!!
Голям - малък бла-бла-бла.. темата е неизчерпаема!Мен ме кефи да си знае работата.. и все пак - нормален.