.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен

KAK se slaga pudra???

e basi pisna mi ve4e !!! Moite fr mi kazvat 4e ne moa da si slagan pudra kato horata ama 6to ?smisal az parvo si slagam matira6ta osnova na Teen Clean i sled tva antibakterialnata pudra,ama kak to4no da q slagam i po kolko?pls kajete?????????????

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Пудрата се нанася с възможно най - гъстата, рошава четка.Започваш от Т-зоната(чело-нос-брадичка) и нанасяш настрани до ушите.Важното е освен това да действаш винаги в посока от горе надолу, иначе косъмчетата по лицето ти ще щръкнат нагоре.Не трябва да се прекалява с пудрата, защото иначе ще изглежда все едно си си сложила маска.И също така не забравяй да сложиш и от брадичката малко надолу, за да ен се получи разлика между лицето и шията.Надявам се да съм била полезна.
    А между другото кремообразните пудри се нанасят много по лесно

Супер фен
    O ms sladurano ve4e 6te znam

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    И на мен понякога приятелките ми казват че много некадърно си слагам фондиотен или пудра,ама аз никога не им търся косурите 6тот сме приятелки и ако им го кажа 6те се скараме.Аз всеки път кат ми кажат си зимам няква бележка и горе долу следва6тия пат си я поправям.
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си