- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви си е да се влюбите в момче/момиче от другГрад
Случвало ли ви си е да се влюбите в момче/момиче от друг град.....?![]()
Ами да аз ходя три години с момиче, което е от Перник... А впрочем аз сам от Благоевград...... И си я обичкам още.... Много
eeee super pojelavam vi o6te dulgo da ste zaedno tova e lubovtaПървоначално написано от KisskilleRcHe
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
slu4valo mi se e no mi be6e gadno 4e ne moga da bada s neq , no tova e edna druga istoriq![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Моята най голяма любов беше от сф а аз см от вт..
Мерси и на теб много успехи в любовта!!!!Първоначално написано от kudravoto
Не ми се е случвало.Но сигурно е мъчително да се виждате рядко.
И как подържате тази лубов![]()
trudno se poddarja no ne i nevazmojno na toq svqt nqma ne vazmojni ne6ta !!!Първоначално написано от Варта-2
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Брао! =D> =D> =D>Първоначално написано от KisskilleRcHe
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
![]()
![]()
Мерси мерси на всички дано да се случи така....
Хах мерси ама аз си имам моята любов ние сме от един град но различни квартали доста далечни бих казала но се обичаме мно0о0о0гоПървоначално написано от KisskilleRcHe
Само да го вида ще го изпапам!!!
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
mi ako ima jelanie ima i na4inПървоначално написано от Варта-2
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Преди ходех с момче от Русе 8 месеца аз съм на 13
2 т. системно.
не ми се е случвало,и дано и не ми се случва,защото предполагам,че е много мъчително да не можете да се виждате,когато искате...защото ви разделят километрите...![]()
f@nt@zi@
Az i morta nai-dobra priqtelka dalgo stradahme po dvama bratq ot Sofiq.....ne sam gi vijdala ot godina i polovina ,no v kraq na Avgust moje bi 6te se vidimS netarpenie 4akam da si vidq mom4eto......
I bez tva vsi4ki dr koito sre6na ne sa kato nego......
и на мен не ми се с случвало, и се надявам да не ми се случва .. кофти е като искаш да си видиш прияеля/приятелката да не можеш .. или да пътъваш няколко часа ..![]()
Пътуваш няколко часа - цели 2-3 пъти в месеца. Случвало ми се, случва ми се вече 10ти месец. Разтоянието..се надяваме да е временно и това го преудоляхме, сега има други по-сериозни проблеми. Всеки със съдбата си, любов да има.
Първоначално написано от Анонимко
а как започна всичко...??
Ne ne mi se e slu4valo
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами аз също съм с моята НАЙ-ГОЛЯМА ЛЮБОВ доста далечко един от друг, аз съм в Горна Оряховица а той в Сандански, но го обичам безумно много![]()
![]()
Не ми се е случвало, не горя и от желание ...
Кофти е да можеш рядко да виждаш гаджето си, а не когато искате ...
Задължително е и да си имате супер доверие, че иначе всичко ще отиде на кино...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Нееееее...За Радост!!!Това е много мъчително понякога за връзката...Зависи и от времето в което се случва всичко!!!И колко ще продължи...