- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тук това момиче нещо...побърка се?
нещо се побърка напоследък. в един клас сме от доста време, добре се познаваме, разбира ме се чудесно и почти винаги сме заедно в уще. и в последно време се държи с мен доста странно - просто от сякъде си личи, че ме чувства доста по-близък. поне аз не можах да си обясня разните случайни целувки по бузата, както си седим, разните дълги погледи, разните приказки, че не иска да си тръгвам, разните "дай да те гушна" и разни такива, дето му става ясно на човек, че тука има нещо повече. познавам я от доста време и определено се държи с мен все едно няма друг човек за нея, което не ми изглежда нормално, защото тя си има сериозен приятел от бая време, ама ми е казвала, че не го харесва вече чак толкова.
възможно ли е наистина да има някакви чувства чак сега към мен? или просто като й е кеф да сме заедно и се размекчава от компанията ми, но нищо повече?
Spored men e po veroqtno da ima 4uvstva kam teb...taka 4e i ako ti imash takiva govori s neq
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
женски прищявки...![]()
vengeance knows no mercy
Ami qvno ima 4uvstva ili e prosto ligu6tiq.
Определено има чувства![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
най-вярно наистина са женски прищявки и номерца, дори и да го прави неосъзнателно
Ами за чувства незнам,но най-малкото има симпатии.Защо не поговориш с нея?Не е много гот,ако те харесва да лъже така приятеля си.
koalka Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 9:23 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ами за чувства незнам,но най-малкото има симпатии.Защо не поговориш с нея?Не е много гот,ако те харесва да лъже така приятеля си.
Наистина поговори с нея , пък и ще е по - лесно , щом оттолкова време се познавате ....
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Непознати приятелю guy, ти май или не искаш да имаш по-дълбоки отношения с това момиче, или прекалено много държиш на нея и не би искал:
1.Да разваляте приятелството си, заради връзка, която все някога, ще се разпадне...
2.Да зарязва приятеля си, защото си мислиш, че това не би се отразило добре, на никой от тримата.
Каквато и да е причината, за да се успокояваш, че това са само женски прищевки и че не е нищо сериозно, погледни на нещата обективно, и най-важното погледни дълбоко в себе си, и разбери какво желаеш...
Дълбоко се извинявам за пунктуационните ми грешки, но запетаите не са ми най-силната страна...а триточията навик...
6to pita6 nas...pitai neq.....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
имааааааа чувства към твее.. действай смелоооо и нека любовта ви озари живеота ви и да сте мн мн щастливиии .. амин.
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Първоначално написано от koalka
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
TI ILI SI TUP ILI SI PROST ILI SI TURBO IDIOT neznam moje bi 3toto
IBAH TOQ SMEHHH TI SI TRAGEDIA WEEEE ko 6a 4aka6 ti naprai 1 kaval i togaa predprieme6 ne6to li pf 4e si sme6nik
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Ах, колко интелигентно изказване...надявам се форума да не е пълен с такива изключително интелигентни, ерудирани, образовани и невероятно деликатни в изказа си личности...
KuReC приятелю, смятам че всеки от този форум, който е поне малко зрял, може да прецени, че това беше изказване на един недорасъл псевдогъзар, опитващ се да се направи на много интересен/печен/знаещ...
Мен ми се струва че това е някаква прищявка има ги много такива момичета.....ако ти имаш чувства кам нея трябва да си поговориш с нея сериозно,за това което прави тя,пак може да има чувста кам теб говори..човек от питане не умира GOOD LUCK![]()
май май ти си "TURBO IDIOT" и "TRAGEDIA"Първоначално написано от KuReC
ко си сложил тоя аватар бе копелдак ... с тва държание само усмиваш хип хоп културата бе келеш..........беее да еба и псевдо-гангстера дееба
ГАЗАААААААААААААААР
//ontoppic
Сеа тва дали са некви прищевки ти тряа да знайш най - добре ....
всмисъл колко често и са "прищява" да та гушка и т.н
ама щом са познавате мн отдавна явно сеа е осъзнала че и допадаш...
и т.н , любов ала-бала ....знайш си нататък![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
не знам какво всъщност се крие зад поведението й, но мога да ти кажа моят опит от такава случка:
преди година и половина имах двама най-добри приятели (вече е един де). и със двамата аз се държах адски свободно! глезех им се, хващах ги под ръка, гушках им се... абе изобщо ги имах за супер близки хора! но и представа съм нямала през това време, че със поведението си аз не само съм ги накарала да се усъмнят в чувствата ми, но и съм ги "накарала" да ме харесват и ДВАМАТА - и то просто от едно свободно и непринудено отношение!
мина доста време докато убедя особено единия от тях, че грешат! с него сега сме просто познати, а другото момче си ми е постоянна дружка!![]()
но ето виж какво може да си докараш на главата когато държиш много на някой човек, но започнеш да изразяваш привързаността си по погрешен начин...
Sigorno prosto se ebava s teb![]()
In dreams there are no rules...
И аз съм така с една състудентка. Има си гадже,ама като сме заедно в уни-то или някъде на кафе ми говори на "мило","пиле",гушка се в мене и некви такива. И аз се чудя чак кво да правя. Гледам много много да не я взимам насериозно,тъй като тя попринцип обича да се лигави. Но като го прави постоянно тва вече почвам да се чудя дали няма нещо... А е много готино момиче... Едно от най-готините,които познавам. С едно изречение - не е за изпускане. Но си има приятел,заедно са си всеки ден и просто не знам...
Твоят случай май е по-различен,щото тя ти е казала,че не го харесва вече много. Въпреки че може теб да те взима само като приятел...
А мойе би сега изживява труден период с гаджето си и има нужда от подкрепа....
Mi spored mene tq sus sigurnost izpitva nqkakvo vle4enie kum tebe i ako i ti izpitva6 takiva 4uvstvo kum neq prosto otidi i i go kaji razberete se i ako 4uvstvata vi sa vzaimni prosto tq da kusa s gadjeto i da trugvate.Tva e re6enieto brat,nema dr na4in !!! :P
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
може би има някакви 4увства към тебно не може да ти ги покаже...